Rainbows in Wellington

Hej!
Jag och Josefin åkte tidigt igår morse och begav oss till Waikanae där vi tog tåget till Wellington. Vi skulle gå på pride och paraden började vid 10:00 i en park i Wellington så vi såg till att vi annlände till huvudstaden ungefär en halvtimma innan paraden skulle börja. På tåget såg vi flera som tydligt skulle till pride, mycket färger och många uppklädda. (*^▽^*) Jag älskar stämningen på sådanna konvent och alla färger man ser överallt! I parken paraden skulle börja i var det fullt av folk och ännu fler i härligt färgglada kläder, man bli ju glad bara av att se alla. På konvent som dessa vågar människor verkligen vara sig själva och stämningen är så underbar. 
 
 
 
Vi gick sen med i paraden och höll hand, det var riktigt roligt. ♪(๑ᴖ◡ᴖ๑)♪
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det såg nästan ut som fåglarna på taket tittade på paraden.
De satt uppradade utefter takkanten precis där vi gick förbi, haha!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Både jag och Josefin är öppna när det gäller kön och kärlek, vi har rätt lika syn på det. Det är inte könet man blir kär i utan personen. Som det är nu har jag aldrig varit kär i en tjej eller varit attraherad av någon, men jag kan ju inte lova att det aldrig kommer hända. Jag tycker inte om att placera mig själv i ett fack som säger vilket kön jag tycker om, jag blir kär i en människa that's it! Just nu är jag kär i världens underbaraste person och älskar honom så mycket. Kanske han är min "one true love", man vet ju aldrig. (^ _ -)
 
 
Paraden var inte jättelång men det var lagom tycker jag. Vi gick till en annan park i Wellington där de hade en typ av marknad med mycket reklam för olika organisationer och information.
 
 
 
 
Det fanns också en scen i parken där olika personer höll tal. Detta paret var verkligen jättegulliga tillsammans!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det gick rätt snabbt för mig och Josefin att gå igenom allt så sen begav vi oss till Cuba street för att äta. Vi hittade en lite restaurang där de hade sushi på rullband. Mumms!! ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊ Jag har aldrig ätit på detta viset, bara genom ett rullband på en restaurang i Tokyo där din beställning kommer in efter du beställt den på en pekskärm. Men detta var verkligen ett smart och roligt sätt att äta på! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi åt och mätta och belåtna innan vi begav oss ut på stan igen. Men vi gick inte i så många butiker innan vi var trötta och började röra oss mot tågstationen. Därför var vi inte hemma jättesent vilket var skönt. Vi kunde ha en lugn och skön eftermiddag där vi bara kopplade av. Jag stannade kvar fram tills hjärtat kom och hämtade mig efter jobbet. (^   ^,) Vi hade sen en härlig kväll tillsammans hemma och var uppe rätt sent. Jag fick också pratat med mamma och pappa ett tag vilket var jätteroligt! Jag saknar dem. 
 
Idag har vi legat kvar i sängen halva dagen, jag har läst och hjärtat har sovit då han hade huvudvärk stackarn. Nu har vi kommit tillbaka efter en snabb tur till affären. Vi kommer nog bara fortsätta med att ta det lugnt resten av dagen, det känns som en sådan dag idag. (^  ^)
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback