Night Out in Seoul

Hi!
Just nu sitter jag och Linnea på ett café. Klockan är 03:50! (≧▽≦) Denna dagen har vi tagit det rätt lugnt för att på sen gå ut och dansa på en klubb i Hongdae tillsammans med en av Evelinas kompisar. 
 
 
 
 
 
 
Vi fick köa i några minuter innan vi kom in.
 
 
 
 
 
Vi har haft jätteroligt och dansat massor. Men dansgolvet var verkligen knökfullt och vid tre kände både jag och Linnea att våra linser började bli väldigt torra. Så vi kände oss nöjda med kvällen och gick till cafét vi sitter på nu. Vi hade med oss linsvätska och glasögon då vi visste att vi måste vänta på första tåget hem som inte går förrän 06:15. Så vi ska spendera några timmar här och bara ta det lugnt. (^_^) Men jag tycker på något sätt att det är väldigt mysigt, 
 
Ni kommer få ett mer utförligt inlägg imorgon om vad vi har gjort för annat kul idag. (^_-) Imorgon kväll kommer jag även åka till flygplatsen för att sen åka mot Tokyo på söndag morgon. Det kommer bli tråkigt att lämna Linnea och Evelina, men samtidigt så roligt att få åka till Tokyo! Förhoppningsvis får jag se lite körsbärsblomning när jag är där.
 
 
Nu ska jag fortsätta umgås med Linnea resten av natten tills morgonen kommer. Förresten, Glad Påsk!
 
 
 
Kram på er ❤️
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback