In Seoul

Annyeonghaseio!
Jag sitter på mitt och Linneas hotellrum, tillsammans med Evelina, mitt i Seoul. (*^▽^*) Alla flygresor har gått bra trots att jag bara sovit mellan 3-4 timmar. Flygplatsen i Singapore var inte så stor, eller iaf inte terminalen jag landade på och sen också flög ifrån. Där fanns inte än enda butik och inte ens ett café. Wifi:et fungerade inte alls på iPaden heller så jag kunde inte blogga. Men som tur är behövde jag inte spendera så mycket tid där utan åkte strax vidare mot Seoul. (^ _ -)
 
När jag kom fram, och fått wifi, såg jag att att Evelina och Linnea skickat massor av medelanden. Tydligen hade det blivit något fel på Linneas flyg efter fyra timmars flygresa så de fick vända tillbaka till Helsingfors. Hon får spendera natten där på ett hotell och flyger mot Seoul imorgon istället. Jag som hade haft glädje tårar i ögonen, sedan vi landade, över tanken att träffa Linnea och Evelina blev istället tårögd för att kanske inte träffa någon av dem på andra sidan alla kontroller för att komma in i landet. Men jag fick tag på Eve och hon väntade på mig. Då rullade tårarna ner för kinderna, som jag saknat henne!! ♡
 
Eve hjälpte mig att köpa kort till spårvagnarna och visade sedan vägen. Vi har samma slutstation och hotellet jag och Linnea bor på ligger jättenära Evelinas studentlägenhet. Jag babblade på hela vägen, vi har ju inte träffats på över ett år (fast vi har ju i och för sig skypat ett antal gånger, hihi). Jag tror att mitt pratande också kan komma från övertrötthet och hur uppspelt jag är över att vara i Seoul! Jag älskar redan den här staden, som påminner mig mycket om mitt älskade Tokyo.(*⌒ヮ⌒*)Jag går runt och gör små pip ljud och vill bara hoppa av förtjusning till allt jag ser. 
 
 
Efter att ha checkat in på hotellet packade jag upp lite medan vi hade ett videosamtal med Linnea. Jag läängtar så efter att hon också ska komma. Senare gick jag och Eve till en av hennes favorit matställen och köpte med oss mat som vi åt på hotellrummet. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag verkligen älskar asiatisk mat, och här liknar det verkligen Japan på så många sätt! Fast här är det kimchin vid sidan av istället för den inlagda ingefäran. Jag vet inte vilken jag föredrar, båda är lika goda. (^   ^)
 
Men nu ska jag sluta skriva och snart lägga mig och sova. Jag vill bara att det ska bli morgon så jag får börja utforska Seoul mer! ☆*:.。. o(≧▽≦)o .。.:*☆ Jag och Evelina ska åka och shoppa medan vi väntar på Linnea. 
 
Men nu säger jag God Natt! 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: ELIN WAHLBERG

gott det såg ut :)

2016-03-20 @ 14:44:06
URL: http://ELINWAHLBERG.SE

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback