CMS-INN

Moshi Moshi!
Vi skulle ju gå ut igår kväll så vi gjorde oss iordning och åkte iväg. Sen gick vi runt på gatorna i ett distrikt jag redan glömt namnet på, hihi! Vi skulle möta upp Evelinas kompis innan vi skulle till en klubb och dansa, därför strosade vi runt medan vi väntade. Men det var jättemysigt och de hade många roliga butiker. Jag gick in på Etude House (en känd kedja för skönhetsprodukter och smink) och köpte lite hårprodukter jag behövde. (^  -  ^)
 
Men allt eftersom tiden gick blev jag tröttare och tröttare. När vi sen stod och väntade på Evelinas kompis kände jag att jag skulle inte fixa hela natten, benen ville knappt bära mig längre och hjärnan var mos. Sista tåget går vid 11:30 så går man ut och festar får man sen vara ute tills första tåget på morgonen går någon gång mellan fem-sex. Därför beslutade jag mig för att åka hem och sova istället för att inte vara helt slut dagen efter. Jag är ju fortfarande jetlagged och spår efter stressen jag haft finns fortfarande kvar. Men det gjorde inget, Linnea och Evelina hade en rolig natt och jag har sovit jätteskönt! (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag vill fortfarande gå ut så vi ska sattsa på en dag senare i veckan när man hunnit ställa om sin dagsrytm lite mer. 
 
 
Jag gick upp och tog en härlig dusch nu på morgonen innan jag sen väckte Linnea så vi kunde gå ner och äta frukost tillsammans. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen har Linnea lagt sig för att sova igen. Jag sitter därför och ska kolla lita saker jag behöver göra på datorn, bokföra och kolla upp lite mer vad jag vill se och göra i Seoul denna veckan. (^  ^,) Någon gång vid ett ska vi prata med Evelina och sen ska vi antagligen gå hem till henne och planera lite mer vad vi alla vill göra under veckan som kommer. Sen får vi se vad vi hittar på resten av dagen. Det är verkligen så kul att vi alla är tillsammans igen (förutom Desiree som vi tänker på, och saknar, hela tiden). Men att bara få träffa Evelina och Linnea är jättehärligt, jag är så glad! ♡ ꒰⁎ᵉ̷͈ ꒵ ᵉ̷͈⁎꒱໊
 
 
 
Jag har ju glömt visa vårt hotellrum så jag här kommer några bilder. (^ _ -) Det är inte specielt stort men det har allt vi behöver; en kyl, två sängar, toalett och dusch. Precis lagom för en vecka i Seoul och läget är ju toppen. Hotellet heter CMS-Inn och jag rekomenderar det om ni någon gång ska åka till Seoul. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback