25 March

Hi!
Jag sitter på flygplatsen just nu och tänkte därför skriva ihop ett mer utförligt inlägg om vad vi gjorde igår, förutom att gå ut och festa. (^ _ -)
 
Vi började dagen med att sova lite längre så vi skulle orka vara uppe hela natten. Men inte allt för länge för vi hade saker vi ville göra såklart. (^   ^) Jag och Linnea mötte upp Evelina vid stationen och sen åkte vi mot Gangnam. Där finns en SM Town butik som vi såklart gick till. SM Town är en av de största skivbolagen för K-pop och många av de kända K-pop grupperna/artisterna jobbar för SM. Så butiken var såklart full av K-pop saker. 
 
 
 
 
 
 
 
Exo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De hade ett café där vi fikade. Allt var såklart fortfarande inspirerat av K-pop artisterna. 
Bland annat EXO kakor. (๑>ᴗ<๑)
 
 
 
 
 
Efter att ha varit där ett tag, gått omkring och shoppat lite promenerade vi till Gangnams stora "underground mall". Det är, precis som det låter, ett jättestort köpcentrum under marken. (^ _ ^) Vi gick mest runt och tittade där. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Doughnuts från Krispy Kreme. Våffel-doughnuten var jättegod!
 
 
 
 
 
Vi gick runt där tills vi tröttnade och gick sen till Gangnam station där det också finns en hel del små butiker. Där gick vi runt fram tills vi skulle möta en kompis till Linnea. (^  ^,) Hon bjöd sedan oss på både middag och dessert, hon var så snäll och gullig. Vi hade en jättemysig kväll tillsammans med henne, med mycket prat och skratt. 
 
 
 
 
 
Street art
 
 
 
 
 
 
Middag på Coco Curry House. Jag åt curry med blandade grönsaker och bönor.
Det var verkligen jättegott, mycket godare än det ser ut. 
 
 
 
 
 
Till desert testade vi seolbing. Det är som "snö/is" toppat med valfri topping. 
Vi delade på en coffee caramel och en chocolate. Det var så gott!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi satt och pratade fram tills det var dags för oss att gå då vi skulle möta Evelinas kompis och åka mot Hongdae, där vi skulle ut och festa.(*⌒ヮ⌒*)Vi hade en super rolig natt och dansade tills både fötter och ben värkte! Det var fullt med folk så det var inte alltid lätt att hitta plats, men det var ändå väldigt roligt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fram mot tre tiden började både jag och Linnea bli väldigt trötta i ögonen, vi behövde ta ut våra linser. Därför kände vi oss nöjda och promenerade till ett café där vi kunde ta ut våra linser och spendera resten av natten tills de första tågen började gå. 
 
Det var en väldigt rolig dag/natt, men det var skönt att lägga sig i sängen och sova. (^   ^)
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback