There and back again

Hej!
Jag, mamma och Erik var uppe tidigt imorse och gjorde oss iordning innan vi åkte mot Göteborg, vi har varit i Danmark idag. (^   ^) Resan har gått bra, vi fick bra platser och åt frukost på båten när vi kommit ombord. Sen förflyttade vi oss till fåtöljerna och borden vid baren så Erik och mamma kunde dricka några öl och jag drack en kaffedrink. Vi spelade lite kort och hade det mysigt. Jag läste en hel del också, boken jag läser just nu är en sån som jag knappt kan slita mig från. Vingar av Glas heter den och är andra boken i en triologi. 
 
 
 
 
 
Frukost.
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi hade bara en och en halv timma i Fredrikshamn innan vi skulle åka hem igen så därför hann vi inte med så mycket. Vi gick en sväng, köpte glass, kollade i några små butiker och gick sedan tillbaka till båten igen. Men det var mysigt tycker jag och jag fick äntligen prova guff. Guff är en söt "skumm-aktig" grej de lägger på glassen i Danmark. Jag tycker det smakade som italiensk maräng, det var lite väl sött att ha på glassen för min smak. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En kula glass toppat med guff.
 
 
 
 
 
 
Jag i jeanskjolen (köpt i Seoul) jag piffat till med tygmärken. 
 
 
 
 
 
Påvägen hem har jag suttit och läst hela vägen. Jag tror Josefin har smittat av sig med sin känslighet för jag har suttit med tårar mer än en gång idag medan jag läst, hihi! (๑>ᴗ<๑) Men boken är ju så bra, deras kärlek är helt fantastisk! Det är bara å inse att jag kommer alltid vara en hopplös romantiker. Vi fick med oss det vi åke till Danmark för också; öl och sprit. Mamma och Erik gick och köpte det medan jag satt och läste. Det är vell det man förknippar en Danmarks-resa med, haha! (^ _ -) 
 
 
Nu är vi hemma igen och vi är alla jättetrötta efter en lång dag. Det har varit jätteroligt att få vara iväg med bara mamma och Erik, även om det hade varit kul om hela familjen hade kunnat följa med. Men ibland är det mysigt när vi inte är alla så man får chans att umgås. 
 
 
 
 
Innan jag avslutar för idag tänkte jag bjuda på några närmare bilder på jeanskjolen. Jag gjorde den i Disney tema och de flesta tygmärkena köpte jag i Disney Store i Tokyo. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback