Orustdagen

Hejsan!
Jag sov så gott inatt, det var därför jobbigt att ta sig upp ur sängen när klockan ringde imorse. Men upp kommer jag alltid. (^  _  -) Jag har varit och jobbat idag, vilket varit roligt. Det har varit lagom mycket att göra tycker jag med många glada, härliga gäster. 
 
Efter jobbet bytte jag om och åkte ner till Svanesund där firandet av Orustdagen var i full gång. Jag hittade mamma, pappa, farfar, Leif (pappas bror), Victor (min kusin) och lite kompisar till familjen vid ett bord i "öl-tältet". Jag hälsade och gick sedan en sväng ner till vattnet för att doppa fötterna. När de började spela ♪ Does Your Mother Know ♪ (en av ABBAs låtar) på scenen kunde jag inte låta bli att börja dansa runt lite nere i vattnet. Vad jag saknar Josefin så fort jag hör ABBA, det blev vår grej att lyssna och sjunga med till ABBA. Hade hon varit här hade vi kunnat dansa runt tillsammans. ♡✧( ु•⌄• )
 
 
 
 
 
 
 
Åh härliga havsbotten med snäckor, som jag saknat dig! 
Kalla mig konstig, men jag tycker släta sandbottnar är tråkiga. (๑>ᴗ<๑)
Jag vill ha snäckor, musslor, tång, krabbor och stenar; en havsbotten full av liv. 
 
 
 
 
 
 
 
Detta är så nära sandstrand man kan komma där jag bor.
När man badar gör man det från bryggan eller klipporna. ( ◠‿◠ )
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det började småregna lite så jag gick tillbaka till de andra i tältet och satte mig. Påvägen stötte jag på Vanessa (min andra kusin), vilket var kul! Efter en liten stund började det regna ordentligt och då kom farmor och Gittan (farmors syster) också in i tältet så jag fick säga hej till dem. Så jag träffade allt lite folk. Vi var inte kvar så länge innan jag, mamma och pappa gav oss iväg hemmåt. 
 
Jag känner mig fortfarande rätt trött och tror jag kommer gå och lägga mig rätt tidigt idag igen. Då kan jag ju läsa några kapitel också innan jag behöver släcka, hihi! 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback