Midsummer

Hej och Glad Midsommar på er! 
Jag vaknade vid sju imorse och kunde inte somna om. Ändå har jag sovit jättegott i husvagnen. Efter att ha legat och dragit mig i någon timma gick jag upp för att tvätta ansiktet, sätta i linser och gick sedan på en promenad innan frukost. Det var härligt i morgonluften eftersom det redan var rätt varmt ute men ändå friskt efter gårdagens regn. (^   ^,)
 
Efter frukost åkte jag och mamma in till Torp en sväng för mamma behövde köpa en ny baddräkt. Vi passade på att köpa mer jordgubbar och annat smått och gott. När vi sen kom tillbaka tog vi det lugnt en stund och gick sen för att bada. De andra gick till polen men jag tycker det är lite fusk när havet ligger bara några hundra meter bort, så jag gick till stranden istället. ( ◠‿◠ ) Det var helt underbart i vattnet. När jag simmat en stund gick jag till de andra vid polen och la mig i en solstol i skuggan och läste. 
 
 
 
 
 
Jag hade stranden för mig själv, det var lugnt och härligt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag hann inte läsa så mycket innan vi behövde gå tillbaka och göra oss iordning för att hinna gå och titta på när de dansade kring midsommarstången. Jag var väldigt sugen på att dansa, men det var ingen som ville dansa med mig (inte äns barnen) så jag tittade bara istället och nynnade med till låtarna. (^   ^)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag idag. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När vi kom tillbaka till husvagnen kokade vi ägg och potatis och jag gjorde sallad. Sen blev det midsommar-mat med allihopa. Leif, Cissi och Victor var också på campingen och Cissis bror med familj så vi var några stycken. Det var bara trevligt och oj vad gott det var med sill!! (๑✧◡✧๑)
 
 
 
 
 
 
 
Efterrätt; Svenska Jordgubbar!
Jag har dock gått och små-ätit av dem hela dagen, hihi! 
 
 
 
 
 
 
Efter att ha druckit kaffe och umgåtts en stund började klockan bli mycket och det var dags för mig att tack för mig. Jag ska ju sova hemma inatt då jag ska upp och jobba imorgon. Så nu sitter jag hemma i soffan med Alfred och Keyla bredvid mig. Erik åke för ett par timmar sedan på en fest han skulle till, annars har han varit hemma med hundarna. Jag ska sitta här och mysa en stund till av kvällen innan jag går och lägger mig. Jag hoppas ni har en underbar midsommar!
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: mammatillmirakel.blogg.se

Wow! Älskar tatueringen med fjärilen på foten :)

2016-06-27 @ 21:38:42
URL: http://mammatillmirakel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback