Ferry Art

Hi!
Det har varit ännu en lugn och härlig dag. Jag låg och drog mig till strax efter tio innan jag gick upp, ut på en promenad med hundarna och sen tog jag en härlig dusch innan frukost framför ett avsnitt av Reign med mamma. (๑ᴖ◡ᴖ๑) En bra start på dagen! Sen har jag ordnat med lite saker på datorn och lagt in egna rödbetor. Jag tycker det är jättegott med rödbetor, särskilt inlaggda. Tyvärr är det väldigt mycket socker i de burkarna med inlaggda rödbetor man köpet i affären. Därför bestämde jag mig för att testa göra egna med honung som sötning istället och inte alls lika mycket som de annars använder. Nu ska de stå och dra sig i några dygn innan jag kan testa för att se hur det blev, spännande! Jag har även planer på att testa med stevia någon gång. 
 
På eftermiddagen åkte jag med mamma då hon körde Elias till trafikskolan. Vi åkte vidare till Kungälv under tiden för att handla och sen tillbaka till Stenungsund och justera glasögonen på Specsavers. Mina har skavt lite bakom ena örat, men det är lätt ordnat. (^    ^,) Det brukar alltid vara så när man får nya glasögon, att man får justera dem någon gång för att få dem att sitta bra. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu är jag hemma igen och ska strax packa ryggsäcken innan jag går och lägger mig. Imorgon ska jag, Erik och mamma åka till Danmark över dagen. ( ◠‿◠ ) Det ska bli jätteroligt med en dagsutflykt! Så nu packar vi och gör iordning så vi har med oss lite mat och snacks till att ha på båten. Jag får en chans att använda min nya jeanskjol också som jag sydde fast de sista tygmärkena på igår. Jag är så nöjd!! (*⌒ヮ⌒*)Bilder kommer. (^  _  -)
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback