Currant

Hej!
Jag fick lite sovmorgon imorse iaf, även om jag behövde gå upp i tid och åka till Stenungsund för återbesök med linserna jag provat i lite mer än en vecka. Tyvärr passade inte dessa linser så jag får återgå till mina gamla och har fått en nyt tid för att prova en annan sort. Det är problemet med för kupiga ögon, det är svårt att hitta linser som inte vill glida ner. (๑>ᴗ<๑)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag passade på att gå till biblioteket och lämna tillbaka en bok och låna om den andra så jag har lite längre tid på mig att läsa ut den. Jag läser fortfarande samma vampyr-triologi av Sofie Trinh Johansson. Jag är på sista boken och den blir bara bättre och bättre ju mer jag läser! Det känns lite tragiskt att jag redan är på sista boken, så jag ska verkligen njuta av den!
 
 
När jag senare kom hem satte jag på kaffe och myste sedan med mamma framför en film; the Lucky One. Jag såg den för första gången med Josefin på Nya Zeeland och den är verkligen såå bra! En riktigt romantisk film som får en till tårar ett antal gånger. Zac Efron är ju inte så tråkig häller, hihi. (^ _ -)
 
Efter en dusch körde jag sen Erik till Svanesund då han skulle hem till en kompis. När jag kom hem gick jag först ner till farmors trädgård och plockade lite grönsaker till middagen. Då såg jag att vinbären är mogna!! (“⌒∇⌒”) Mumms!!!
 
 
 
 
Detta är sommar för mig, sitta och äta vinbär under farmors vinbärsbuskar.
 
 
 
 
Nu sitter jag med mamma och pappa och tittat på Journey to the center of the earth. Den har jag också sett förut, men den är bra så den ser jag gärna igen. Imorgon har jag inget planerat alls så då kan jag få sova ordentligt och ligga kvar i sängen hur länge jag vill. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Så härligt!!
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: Sarah

Skönt me sovmorron :)

2016-06-29 @ 19:18:15
URL: http://CheerSarah.devote.se

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback