Colour of the Rainbow

Hej alla underbara!
Denna dagen har gått med kärlek och glädje i alla regnbågens färger. Jag har varit på West Pride i Göteborg tillsammans med Linnea och Desirée. (*⌒ヮ⌒*)
 
Jag började dagen med en promenad med hundarna och sen hjälpte mamma mig med att lägga i en till omgång med rosa färg i mitt hår. Denna gången blev det bättre, ungefär samma rosé nyans som jag fick när jag färgade sisst gång på Nya Zeeland. (^   -   ^) Sen gjorde jag mig iordning och åkte in mot Göteborg. 
 
 
 
 
Vi är från olika länder. Tror på olika gudar. Har olika kroppar. Olika yrken. Och blir kära i olika människor. Men här sitter vi allihopa på samma vagn. Tack för att du reser tillsammans!
Ett jättefint budskap på spårvagnen. (^    ^)
 
 
 
 
 
 
Jag Linnea och Desirée började med att gå och fika. Vi satt där ett bra tag och bara pratade, det var supermysigt! Sen gick vi runt lite, bland annat i Haga och sen vidare mot Avenyn och Götaplatsen där West Pride Parade skulle börja. När vi närmade oss såg vi alla färgglada flaggor och glada människor överallt. Så underbar stämning! 
 
 
 
 
 
 
En glad Elin!
 
 
 
 
 
Och en glad Linnea!
 
 
 
 
 
 
Götaplatsen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi ställde oss längs vägen för att få hyfsat bra platser när paraden skulle börja. Jag och Desirée som är så korta hamnade lite väl långt bak, men vi såg ändå. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag lyfta upp kameran och tog bilder på måfå och bara hoppades några skulle bli bra, hihi! Så här kommer lite bilder från paraden: 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Proud and Nerdy
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På slutet anslöt vi oss och gick med ner längs Avenyn och bort till Nordstan. 
 
 
 
 
 
 
Vi gick sen och köpte bio snacks och dricka inne i Nordstan innan vi promenerade bort till Bergakungen (biograf). Vi hade ju bokat biljetter för att se Alice Through the Looking Glass. Den var jättebra! Jag satt med tårar igen, varför har jag blivit så känslig haha! (๑>ᴗ<๑) Jag vill inte avslöja något för de som vill se filmen själva, men jag kan inte låta bli att ha med en favorit quote från filmen: 
 
"You see, I used to think that time was a thief, stealing everything I loved, but I see now that you give before you take and everyday is a gift; every hour, every minute, every second."
 
 
 
 
 
Nu är jag hemma och ska krypa ner i sängen. Jag är jättetrött efter en underbar dag med fantastiska vänner!
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback