Vanilla warmth

Hej!
Jag har mått lite halvdåligt idag om jag ska vara ärlig. Därför har jag suttit på soffan med mamma nästan hela dagen och tittat på film. Jag frös så vi tände lite levande ljus och myste. Efter att ha tagit en alvedon mådde jag något bättre, illamåendet försvann och jag blev något piggare. 
 
 
 
 
Det doftade gott av vanilj då vi har några doftljus. 
 
 
 
 
 
 
Nu på kvällen följde jag med mamma upp till hästarna för att ge dem kvällsmat. Jag kände att jag behövde lite frisk luft och hästdoft. Eirikur och jag stod och gosade en stund, jag har verkligen fått ett band med den hästen. Han är lite rädd av sig men jag har tagit det lugnt och låter honom ta det i sin takt. Nu följer han efter mig och börjar hitta tillit. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag fortsätta ta det lite lugnt resten av kvällen och sen lägga mig och sova. Imorgon ska jag upp och jobba igen och då vill jag vara utvilad och redo för nya tag. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Currant

Hej!
Jag fick lite sovmorgon imorse iaf, även om jag behövde gå upp i tid och åka till Stenungsund för återbesök med linserna jag provat i lite mer än en vecka. Tyvärr passade inte dessa linser så jag får återgå till mina gamla och har fått en nyt tid för att prova en annan sort. Det är problemet med för kupiga ögon, det är svårt att hitta linser som inte vill glida ner. (๑>ᴗ<๑)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag passade på att gå till biblioteket och lämna tillbaka en bok och låna om den andra så jag har lite längre tid på mig att läsa ut den. Jag läser fortfarande samma vampyr-triologi av Sofie Trinh Johansson. Jag är på sista boken och den blir bara bättre och bättre ju mer jag läser! Det känns lite tragiskt att jag redan är på sista boken, så jag ska verkligen njuta av den!
 
 
När jag senare kom hem satte jag på kaffe och myste sedan med mamma framför en film; the Lucky One. Jag såg den för första gången med Josefin på Nya Zeeland och den är verkligen såå bra! En riktigt romantisk film som får en till tårar ett antal gånger. Zac Efron är ju inte så tråkig häller, hihi. (^ _ -)
 
Efter en dusch körde jag sen Erik till Svanesund då han skulle hem till en kompis. När jag kom hem gick jag först ner till farmors trädgård och plockade lite grönsaker till middagen. Då såg jag att vinbären är mogna!! (“⌒∇⌒”) Mumms!!!
 
 
 
 
Detta är sommar för mig, sitta och äta vinbär under farmors vinbärsbuskar.
 
 
 
 
Nu sitter jag med mamma och pappa och tittat på Journey to the center of the earth. Den har jag också sett förut, men den är bra så den ser jag gärna igen. Imorgon har jag inget planerat alls så då kan jag få sova ordentligt och ligga kvar i sängen hur länge jag vill. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Så härligt!!
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Glittery Sea

Hello!
Solen har skinit och det har varit underbart väder idag. I sjöboden har det varit en lugn och härlig stämning. Jag har hunnit med att baka en hel del gott som man kan komma och fika med. Bland annat har jag bakat mer toscatårta, morotskaka och rullat chokladbollar. Det har varit super mysigt! In imellan har man fixat med beställningar från trevliga kunder. En jättebra arbetsdag med andra ord. ( ◠‿◠ )
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu är jag hemma och sitter och tar det lugnt. Jag är ledig i två dagar nu så jag ska passa på att vila. Det ska bli skönt med lite sovmorgon, särskilt med tanke på att jag vaknade fem imorse och kunde inte somna om... Ibland förstår jag mig inte på min hjärna. (๑>ᴗ<๑) Men det har ju gått bra för det och inatt kan jag sova ordentligt då klockan inte ringer så tidigt imorgon. 
 
Nu ska jag ta något gott och äta till kvällsmat och sen göra en kopp te innan jag lägger mig i sängen och läser. 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Everything is Pink

Moshi Moshi!
Jag har precis kommit hem efter ännu en dag på jobbet. Det har varit något lugnare idag så jag har hunnit baka lite, men det har självklart varit härliga gäster idag med. 
 
Det finns inte så mycket mer att berätta. Nu sitter jag hemma, jättetrött efter dagen. Men det ska man vara, det hör till att vara trött efter en arbetsdag annars har man ju inte arbetat. (^ _ -) Jag tänkte visa en bild på de super snygga arbetsskorna jag har på jobbet. En bonus är att de är bekväma också. 
 
 
 
 
Det är verkligen kul när äns arbetsplats har allting i min favoritfärg; rosa! 
 
 
 
 
 
Nu ska jag fortsätta ta det lugnt och sen gå och lägga mig. Jag ska jobba imorgon med och då vill jag vara utvilad redo för nya tag! (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Sunday Funday

Hello!
Jag sov som en liten ekorre inatt, så skönt! Sen bar det av till Hälleviksstrand och Mia's Sjöbod för en ny arbetsdag. Det har varit jättemysigt, vi har verkligen super trevliga kunder som kommer och fikar och/eller äter lunch. Att få träffa alla trevliga människor och se hur glada de blir när man kommer med något gott, eller hur glada de är när man frågar hur det smakar, är det som gör dagarna så roliga! Sen är det ju självklart roligt att göra maten och fikat också, men gästerna gör mycket. Jag tycker det är roligt att få göra andra människor glada! ( ◠‿◠ )
 
 
 
 
Elin's "working-style". (๑>ᴗ<๑)
 
 
 
 
Jag kunde sluta i tid idag också och när jag kom hem var mamma, pappa och Elias hemma. Kaffet var precis klart, helt underbart! Så jag åt lite och tog sen en härlig dusch. Nu sitter jag i sidenmorgonrocken, som blivit mitt favoritplagg att ta på mig när jag kommer hem efter jobbet, och har precis druckit en andra kopp kaffe. Jag ska fortsätta mysa lite i TV-soffan tänkte jag innan jag går och lägger mig. 
 
Jag hoppas ni alla har haft en trevlig söndag!
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Seaview

Hi!
Jag hade en lugn och härlig morgon med hundarna innan jag åkte mot jobbet. En bra start på en lång och händelserik dag. Det har varit fullt upp med många härliga gäster som satt och mös både ute på bryggan och inne i sjöboden. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Det har varit fart och fläkt från morgon till kväll, men det har varit roligt. Man behöver ju inte ha tråkigt. (^ _ -)
 
 
 
 
 
 
Jag kan nog våga säga att jag har en av de finaste jobb-utsikterna i Sverige. 
 
 
 
 
 
Det slutade med att jag stannade kvar och jobbade fram till stägning, så jag har inte varit hemma så länge. Det ända jag gjort är att duscha och ätit kvällsmat. Nu ska jag dricka en kopp te innan jag kryper ner i sängen. Det kommer en dag imorgon också. 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Midsummer

Hej och Glad Midsommar på er! 
Jag vaknade vid sju imorse och kunde inte somna om. Ändå har jag sovit jättegott i husvagnen. Efter att ha legat och dragit mig i någon timma gick jag upp för att tvätta ansiktet, sätta i linser och gick sedan på en promenad innan frukost. Det var härligt i morgonluften eftersom det redan var rätt varmt ute men ändå friskt efter gårdagens regn. (^   ^,)
 
Efter frukost åkte jag och mamma in till Torp en sväng för mamma behövde köpa en ny baddräkt. Vi passade på att köpa mer jordgubbar och annat smått och gott. När vi sen kom tillbaka tog vi det lugnt en stund och gick sen för att bada. De andra gick till polen men jag tycker det är lite fusk när havet ligger bara några hundra meter bort, så jag gick till stranden istället. ( ◠‿◠ ) Det var helt underbart i vattnet. När jag simmat en stund gick jag till de andra vid polen och la mig i en solstol i skuggan och läste. 
 
 
 
 
 
Jag hade stranden för mig själv, det var lugnt och härligt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag hann inte läsa så mycket innan vi behövde gå tillbaka och göra oss iordning för att hinna gå och titta på när de dansade kring midsommarstången. Jag var väldigt sugen på att dansa, men det var ingen som ville dansa med mig (inte äns barnen) så jag tittade bara istället och nynnade med till låtarna. (^   ^)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag idag. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När vi kom tillbaka till husvagnen kokade vi ägg och potatis och jag gjorde sallad. Sen blev det midsommar-mat med allihopa. Leif, Cissi och Victor var också på campingen och Cissis bror med familj så vi var några stycken. Det var bara trevligt och oj vad gott det var med sill!! (๑✧◡✧๑)
 
 
 
 
 
 
 
Efterrätt; Svenska Jordgubbar!
Jag har dock gått och små-ätit av dem hela dagen, hihi! 
 
 
 
 
 
 
Efter att ha druckit kaffe och umgåtts en stund började klockan bli mycket och det var dags för mig att tack för mig. Jag ska ju sova hemma inatt då jag ska upp och jobba imorgon. Så nu sitter jag hemma i soffan med Alfred och Keyla bredvid mig. Erik åke för ett par timmar sedan på en fest han skulle till, annars har han varit hemma med hundarna. Jag ska sitta här och mysa en stund till av kvällen innan jag går och lägger mig. Jag hoppas ni har en underbar midsommar!
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Rain at the roof

Moshi Moshi!
Jag har bakat hela dagen idag. Det har blivit veganska macarons, vegansk mazarin-toscatårta och vegansk glass. Eftersom jag provade för första gången blev jag inte nöjd, toscatårtan tog längre tid i ugnen så de första nötterna jag la på åkte bara rakt igenom kakan. Därför är det nu en mazarin-toscatårta med både nöttopping och en nötklick i mitten. (≧▽≦) Många av macaronsen flöt över markeringarna i silkonmattorna vilket gjorde att de sprack i ugnen. Men annars har det gått bra och jag vet hur jag ska göra nästa gång för att göra det bättre. Även om det känns hopplöst när man står där och det känns som om ingenting gå som man vill så är det ända sättet att lära sig på, "trial and error". Och jag tror ändå det kommer smaka ok imorgon. (^   ^,) Glassen blev iaf jättegod, den kunde jag inte låta bli att smaka på. 
 
När jag var klar tog jag en skön dusch och känner mig så mycket piggare och gladare efter det. Sen packade jag och åkte till mamma, pappa och Elias som redan hade åkt till Hafsten camping med husvagnen tidigare under dagen. Vi kommer fira midsommar här. ( ⌒-⌒ ) Jag har egen bil med så jag kan åka hem igen imorgon kväll eftersom jag ska jobba på lördag. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu sitter jag och lyssnar på när regnet smattrar mot husvagnstaket. Det får regna idag för då kanske vi kan få uppbehåll imorgon, vågar man hoppas på en midsommar utan regn? (^_-)
 
 
Kram på er 💖
 
 
Follow on Bloglovin


Girl-Friend

Hi!
Jag kunde inte somna om efter att jag tagit min medicin vid 05:00 imorse. Jag låg och drog mig i flera timmar och lyckades tillslut somna om någon gång mellan sju och åtta. Sen sov jag fram till halv tio innan jag gick upp. Vilken tur, annars hade jag varit så trött idag. (๑>ᴗ<๑)
 
Jag började dagen med att sitta och skypa med bästaste Josefin i över två timmar. Jag saknar henne så mycket och det känns nästan som om jag lämnat halva mig själv på Nya Zeeland när både hon och Tim är där. Hon är den jag kan prata med om ALLT och vi hittade på saker tillsammans hela tiden, jag kan verkligen vara mig själv helt och hållet när jag är med henne. När hon nu inte är här känns det jättekonstigt, det är så mycket jag vill göra med henne och så mycket jag vill berätta varje dag. Jag har kompisar här hemma också som jag älskar, men hon och jag förstår varandra utan och innan. Du är bäst Josefin och jag längtar tills vi kan hitta på galenskaper ihop igen! ♡
 
 
 
 
12 December 2015 Palmerston North, Nya Zeeland.
Det var dagen då vi båda skulle på dejt. Tyvärr gick inte Josefins något vidare, men min dejt ledde till något 
helt fantastiskt och jag har sedan den dagen världens bästa pojkvän som gör mig otroligt lycklig!
Vem kunde ana det!?
 
 
 
 
 
När vi lyckades säga hejdå, som alltid är lika svårt, åt jag frukost för att sedan göra mig iordning. Vi skulle åka och handla och klockan började redan bli mycket. Jag, mamma och Elias åkte sedan till Torp för att storhandla inför midsommar helgen. Jag har också ordnat mitt abonnemang till iPaden så jag äntligen kan surfa på den igen utan att behöva leta efter WiFi hela tiden. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Vi var även och fikade på Coops restaurang. 
 
Nu är vi hemma igen med massor av matvaror. Middagen blev enkel; vi köpte kräftor, varsin halv krabba till mamma och mig, bröd, laxpaté och skaldjurspaté. Mumms!! (๑✧◡✧๑) Nu är jag mätt och go men kan inte låta bli att gå och äta lite svenska jordgubbar, hihi! Kaffet är klart så jag ska ta mig en kopp och ta det lugnt resten av kvällen. Imorgon är det bakdag för mig och sen åker vi till husvagnen där vi ska fira midsommar. Det blir en lugn midsommar för mig då jag ska jobba på midsommardagen. (^ _ -) Men det ska bli mysigt, jag missade ju det helt förra året då jag befann mig på Nya Zeeland. Bara jag får min sill och lite dans runt midsommarstången är jag nöjd, hihi! (✿◠‿◠)
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


In the boathouse

Hej Hej!
Jag har haft en otroligt rolig dag på Mia's Sjöbod. Vi har haft introduktionsdag med nästan alla som ska jobba (några kunde tyvärr inte komma). Alla är så glada och trevliga vilket gjort det hela till en jätterolig dag. Vi har fått lära oss om olika rutiner, hur man gör en bra kopp kaffe, vart allting finns, regler och om hur allt fungerar. Vi har också bakat ihop vilket var fantastiskt roligt. Jag gjorde S-bröd och jag är så stolt som lyckades! (๑ᴖ◡ᴖ๑) S-bröden är ju något som vi använder till många av rätterna i menyn. 
 
På kvällen hade vi en mysig middag ihop ute på bryggan i kvällsolen. Vi åt kräftor som är fiskade lokalt och till det hade vi det nyabakade S-brödet, sallad, gurka, tomat, olika ostar och päron. Det var såå gott och otroligt mysigt! Tack alla underbara för en trevlig och rolig dag ihop och stort tack till Anders och Mia som ordnade med allt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu är vi alla redo inför sommaren.(✿◠‿◠)  På lördag slår vi upp dörrarna för att sedan har öppet varje dag från 11:00-21:00 hela sommaren. Kom gärna förbi på en mysig fika med otroligt gott kaffe och hembakat, eller varför inte en middag ute på byggan. Jag är verkligen glad över att få tillbringa större delen av min sommar där. 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Contacts

Hello!
Jag passade på att ligga och dra mig någon timma extra imorse. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Sen tog jag morgonpromenaden med hundarna och en lååång härlig dusch. Medan jag åt frukost kollade jag på film med mamma, Erik och Elias. Eller ja, Erik somnade vell efter bara några minuter av filmen då han varit uppe tidigt och haft körlektion på trafikskolan. Han är ju 18 så han är i full gång med att ta körkort. Filmen vi kollade på heter Dödlig Puls och handlar om några läkarstudenter som börjar göra försök för att se vad som händer efter döden. De dödar varandra under kontrollerade former och väcker den döde till liv igen efter en bestämd tid. Det var en annorlunda film, men jag tycker den var bra. (^   ^,) Min favoritskådespelerska Julia Roberts är en av skådespelarna i filmen. 
 
På dagen har jag lagt upp lite fler annonser på min tradera (klicka här för att komma till annonserna) och fixat med annat på datorn. Sen var det dags för mig att åka till Stenungsund. Mina nya linser har kommit, en helt ny sort som jag ska testa. Jag behövde därför åka in för att prova dem och låta optikern kolla om de sitter bra. Hitills fungerar det bra så jag ska ha dem i en vecka på prov och åka till optikern nästa vecka igen för återbesök. 
 
 
 
 
 
 
No makeup day
 
 
 
 
 
 
 
Nu hade jag tänkt ta det lugnt en stund innan jag går och lägger mig. Imorgon är det "introduktionsdag" på jobbet då alla vi som ska jobba i sommar träffas med Mia och Anders. Vi kommer få lära oss mer om hur alla rutiner fungerar, hur vi tillagar de olika rätterna och allt som rör cafét. Det ska bli riktigt roligt! (✿◠‿◠)
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Always have a Slickepott

Moshi Moshi!
Ännu en dag börjar lida mot sitt slut. Jag kom faktisgt upp ur sängen direkt när klockan ringde imorse, hejja! (^    ^) Jag har varit och jobbat idag igen. Den här söndagen har det varit mycket fika gäster vilket alltid är lika trevligt. Jag trivs verkligen på Mia's Sjöbod
 
När jag kom hem hann jag packa upp väskan och sen gick vi allihopa ner till farmor och farfar som bjöd på middag idag. Leif, Cissi och Victor kom också. Det var jättemysigt. De andra fick kyckling men eftersom jag inte äter kött fick jag en jättegod fisk farmor gjort till mig. Tack farmor! ♡ Till det hade vi hemmaodlade grönsaker och sallad. Mumms!
 
 
 
 
 
En rosa dröm, bara en bråkdel av farmors alla blommor. 
 
 
 
 
 
 
Efteråt fick vi glass och jordgubbar, yummie! ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊ Det är så mysigt att äta nere hos farmor och farfar med hela familjen. Och farmors mat är så god. Innan vi gick upp till oss (vi bor ju bara rakt över vägen) fick vi med oss farmors hemmagjorda sylt och saft. Så nu sitter jag och dricker svartavinbärssaft. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Imorgon är jag ledig så ikväll tänkte jag kolla på en film innan jag går och lägger mig. Sen kan jag sova imorgon! 
 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Orustdagen

Hejsan!
Jag sov så gott inatt, det var därför jobbigt att ta sig upp ur sängen när klockan ringde imorse. Men upp kommer jag alltid. (^  _  -) Jag har varit och jobbat idag, vilket varit roligt. Det har varit lagom mycket att göra tycker jag med många glada, härliga gäster. 
 
Efter jobbet bytte jag om och åkte ner till Svanesund där firandet av Orustdagen var i full gång. Jag hittade mamma, pappa, farfar, Leif (pappas bror), Victor (min kusin) och lite kompisar till familjen vid ett bord i "öl-tältet". Jag hälsade och gick sedan en sväng ner till vattnet för att doppa fötterna. När de började spela ♪ Does Your Mother Know ♪ (en av ABBAs låtar) på scenen kunde jag inte låta bli att börja dansa runt lite nere i vattnet. Vad jag saknar Josefin så fort jag hör ABBA, det blev vår grej att lyssna och sjunga med till ABBA. Hade hon varit här hade vi kunnat dansa runt tillsammans. ♡✧( ु•⌄• )
 
 
 
 
 
 
 
Åh härliga havsbotten med snäckor, som jag saknat dig! 
Kalla mig konstig, men jag tycker släta sandbottnar är tråkiga. (๑>ᴗ<๑)
Jag vill ha snäckor, musslor, tång, krabbor och stenar; en havsbotten full av liv. 
 
 
 
 
 
 
 
Detta är så nära sandstrand man kan komma där jag bor.
När man badar gör man det från bryggan eller klipporna. ( ◠‿◠ )
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det började småregna lite så jag gick tillbaka till de andra i tältet och satte mig. Påvägen stötte jag på Vanessa (min andra kusin), vilket var kul! Efter en liten stund började det regna ordentligt och då kom farmor och Gittan (farmors syster) också in i tältet så jag fick säga hej till dem. Så jag träffade allt lite folk. Vi var inte kvar så länge innan jag, mamma och pappa gav oss iväg hemmåt. 
 
Jag känner mig fortfarande rätt trött och tror jag kommer gå och lägga mig rätt tidigt idag igen. Då kan jag ju läsa några kapitel också innan jag behöver släcka, hihi! 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


There and back again

Hej!
Jag, mamma och Erik var uppe tidigt imorse och gjorde oss iordning innan vi åkte mot Göteborg, vi har varit i Danmark idag. (^   ^) Resan har gått bra, vi fick bra platser och åt frukost på båten när vi kommit ombord. Sen förflyttade vi oss till fåtöljerna och borden vid baren så Erik och mamma kunde dricka några öl och jag drack en kaffedrink. Vi spelade lite kort och hade det mysigt. Jag läste en hel del också, boken jag läser just nu är en sån som jag knappt kan slita mig från. Vingar av Glas heter den och är andra boken i en triologi. 
 
 
 
 
 
Frukost.
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi hade bara en och en halv timma i Fredrikshamn innan vi skulle åka hem igen så därför hann vi inte med så mycket. Vi gick en sväng, köpte glass, kollade i några små butiker och gick sedan tillbaka till båten igen. Men det var mysigt tycker jag och jag fick äntligen prova guff. Guff är en söt "skumm-aktig" grej de lägger på glassen i Danmark. Jag tycker det smakade som italiensk maräng, det var lite väl sött att ha på glassen för min smak. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En kula glass toppat med guff.
 
 
 
 
 
 
Jag i jeanskjolen (köpt i Seoul) jag piffat till med tygmärken. 
 
 
 
 
 
Påvägen hem har jag suttit och läst hela vägen. Jag tror Josefin har smittat av sig med sin känslighet för jag har suttit med tårar mer än en gång idag medan jag läst, hihi! (๑>ᴗ<๑) Men boken är ju så bra, deras kärlek är helt fantastisk! Det är bara å inse att jag kommer alltid vara en hopplös romantiker. Vi fick med oss det vi åke till Danmark för också; öl och sprit. Mamma och Erik gick och köpte det medan jag satt och läste. Det är vell det man förknippar en Danmarks-resa med, haha! (^ _ -) 
 
 
Nu är vi hemma igen och vi är alla jättetrötta efter en lång dag. Det har varit jätteroligt att få vara iväg med bara mamma och Erik, även om det hade varit kul om hela familjen hade kunnat följa med. Men ibland är det mysigt när vi inte är alla så man får chans att umgås. 
 
 
 
 
Innan jag avslutar för idag tänkte jag bjuda på några närmare bilder på jeanskjolen. Jag gjorde den i Disney tema och de flesta tygmärkena köpte jag i Disney Store i Tokyo. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Ferry Art

Hi!
Det har varit ännu en lugn och härlig dag. Jag låg och drog mig till strax efter tio innan jag gick upp, ut på en promenad med hundarna och sen tog jag en härlig dusch innan frukost framför ett avsnitt av Reign med mamma. (๑ᴖ◡ᴖ๑) En bra start på dagen! Sen har jag ordnat med lite saker på datorn och lagt in egna rödbetor. Jag tycker det är jättegott med rödbetor, särskilt inlaggda. Tyvärr är det väldigt mycket socker i de burkarna med inlaggda rödbetor man köpet i affären. Därför bestämde jag mig för att testa göra egna med honung som sötning istället och inte alls lika mycket som de annars använder. Nu ska de stå och dra sig i några dygn innan jag kan testa för att se hur det blev, spännande! Jag har även planer på att testa med stevia någon gång. 
 
På eftermiddagen åkte jag med mamma då hon körde Elias till trafikskolan. Vi åkte vidare till Kungälv under tiden för att handla och sen tillbaka till Stenungsund och justera glasögonen på Specsavers. Mina har skavt lite bakom ena örat, men det är lätt ordnat. (^    ^,) Det brukar alltid vara så när man får nya glasögon, att man får justera dem någon gång för att få dem att sitta bra. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu är jag hemma igen och ska strax packa ryggsäcken innan jag går och lägger mig. Imorgon ska jag, Erik och mamma åka till Danmark över dagen. ( ◠‿◠ ) Det ska bli jätteroligt med en dagsutflykt! Så nu packar vi och gör iordning så vi har med oss lite mat och snacks till att ha på båten. Jag får en chans att använda min nya jeanskjol också som jag sydde fast de sista tygmärkena på igår. Jag är så nöjd!! (*⌒ヮ⌒*)Bilder kommer. (^  _  -)
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin