Lost in the blueberries

Hi!
Nu har jag inte skrivit på några dagar, jag har varit sjuk och inte haft någon motivation till att skriva. I onsdags låg jag på soffan hela dagen och bara att gå på toa var en ansträgning i sig. Så det blev film hela dagen, jag och mamma började kolla på alla Twilight filmerna. Vi avslutade dock med de två sista filmerna på torsdagen. Jag mådde något bättre men spenderade större delen av torsdagen på soffan också. 
 
Igår mådde jag ännu bättre. Det var även min lediga dag så jag och mamma packade frukost på morgonen och tog med hundarna på en promenad upp till "utkiksplatsen". Det ligger uppe i berget bakom vårt hus och tar inte jättelång tid att gå dit. Där finns det ett bord med stolar som man kan sitta vid så ibland tar vi med oss fika eller liknande. Igår blev det frukost, så mysigt! (✿◠‿◠)
 
 
 
 
Keyla försvinner nästan i blåbärsriset.
Hon tycker om att plocka blåbär, hon är nog den första hunden jag träffat som gör det haha!
 
 
 
 
 
 
Alfred kände igen sig och var så glad över att få springa runt och lukta överallt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hundarna fick varsitt märgben att tugga på medan jag och mamma åt och drack kaffe i lugn och ro.
 
 
 
 
 
 
Jag var sen med mamma och mammas kompis Anna under dagen. Anna har köpt en ny bil så vi körde henne till stället där hon köpte bilen. Påvägen hem stannade jag och mamma till och fikade inne i Uddevalla. Hemma bakade jag en pavlova och medan den stod i ugnen var vi nere hos farmor och farfar på en kopp kaffe. Det var jättemysigt att sitta där i värmen på altanen och prata allihopa. Senare när pavlovan var klar åkte jag, mamma och pappa till mormor och morfar då mormor har fyllt år. Så då blev det såklart tårta! (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
 
 
 
Pavlova: marängbotten, hemmagjord lemon curd, grädde och massor av frukt och bär.
Mumms!!
 
 
 
 
 
Idag har jag varit och jobbat igen och det har gått bra. Vi har haft att göra hela dagen och nu på kvällen fick jag bakat lite. (^  ^,)
 
 
Men nu måste jag nästan avsluta då jag ska upp och jobba imorgon igen.
Det är dags för mig att gå och lägga mig, vad skönt det ska bli!  (◡‿◡ )
 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback