Green Fishy

Hello!
Jag sov lite längre imorse och vaknade först när pappa gick upp och satte på radion i köket. Det är helg för mig, så skönt att få två dagar ledigt med resten av familjen. (^   -   ^) Jag låg kvar ett tag och bara drog mig och gosade lite med Keyla som kom in då och då för att gosa. Så mysigt! (๑ᴖ◡ᴖ๑) Mamma var ute och plockade blåbär och stekte sen amerikanska blåbärspannkakor till frukost. Vilken underbar start på dagen! 
 
När alla var klara åkte jag, mamma, pappa och Elias in en sväng till Torp för att göra några ärenden. Erik har varit i Göteborg med några kompisar därför var inte han med. Vi hade bestämmt att vi skulle stanna och fika påvägen hem, så vi svängde in vid ett gårdscafé vi aldrig varit på förut. Det var verkligen jättemysigt där och så gulligt inrett i ladan de gjort om till hotell och café. Kakorna var dock inte lika goda som på Mia's Sjöbod, hihi! (^  _  -) Det är lätt att bli kritisk när man går på café om man själv jobbar på ett. Men man kan även få tips och idéer. 
 
 
 
 
 
Suddig bild på mig idag. (๑>ᴗ<๑)
 
 
 
 
 
På övervåningen i cafét hade de ett stort fönster som vätte ut mot havet. Det var verkligen jättefint! 
 
 
 
 
 
 
Hemma har jag sen inte gjort så mycket. Jag blev väldigt trött påvägen hem och somnade nästan i bilen. Sen har jag mått lite illa från och till i flera dagar, jag hoppas inte jag är påväg att bli sjuk för det har jag inte tid med. Men nu mår jag bättre och har piggnat till efter att ha tagit en alvedon och ätit en god middag. Mamma gjorde fiskgratäng så jag gjorde en egen liten gratäng där jag hade gröntärtmos istället för potatismos, torsk och gjorde en sås på alpro sojagrädde. Det blev så gott!!  ꒰⁎ᵉ̷͈ ꒵ ᵉ̷͈⁎꒱໊
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag sätta på kaffe och mysa resten av kvällen. Imorgon börjar en ny vecka och jag ska upp och jobba. (✿◠‿◠)
 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback