Out of the wordrobe

Kia ora!
Jag var ute först i köket imorse, vilket inte händer ofta! Och ändå tyckte jag att jag legat kvar i sängen rätt länge, haha! Men det var skönt att ha en lugn morgon och alla vaknade i sin takt. (^_^)
 
Geoff och Caelan åkte till stan senare på dagen men jag och Anette stannade hemma. Istället började vi flytta runt möbler då jag flyttar ut till "uterummet" igen. Vi har sen fortsatt med flyttningen hela dagen och har bärt möbler hit och dit. Jag har torkat av alla skåp och lådor när vi ändå höll på så det har blivit en hel del städning också. Mitt förra rum skulle först bli arbetsrum åt Geoff och Anette, men sen kom Anette med den bra idén att ge det rummet till Caelan så kan han ha det rummet och "the nutroom" som ligger vägg i vägg med ett fönster imellan. Han klättrar ändå genom förnstren så det måste ju vara roligt att ha två rum med ett fönster imellan. (^  ^,) Så då började vi flytta saker från Caelans gamla rum in till det nya och alla kontorsmöbler in i Caelans gamla rum. Jag fixade och donade inne på mitt rum och hjälpte de andra när det behövdes. Men vi har hållt på hela dagen så man är rätt trött nu. (^  ^) Men det blev väldigt bra tycker jag. 
 
 
Här är en liten smygtitt:
 
 
 
Jag flyttade om lite nu på kvällen så det ser inte riktigt ut såhär längre. 
 
 
 
 
 
Efter middagen gick alla ut i hagen till hästarna. Jag gjorde lite träning med Svans i hagen och gick sen för att hämta kameran och ta kort på de andra. Svans var för härlig och följde mig hela tiden, han är verkligen världens sötaste och gosigaste!
 
 
 
 
Geoff på Hrima och Caelan på Paufi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det började mörkna så det var svårt att få ett bra ljus samtidigt som man inte kunde ha för långsam slutartid då hästarna var i rörelse. Men det gick ändå! (^ _ -)
 
Vi har precis kollat på ett gamalt avsnitt av the Graham Northon Show vilket var rätt roligt. Det är mysigt att sitta och kolla på Graham Northon igen med Geoff, Caelan och Anette. Nu ska vi dock alla gå och lägga oss, jag är jättetrött! Första natten i uterummet igen. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback