Night Out

Hi!
Nu var det några dagar sedan jag skrev. Jag har haft det super! I fredags tog jag och ❤️ det bara lugnt. Vi åkte och tittade i lite second hand butiker (jag hittade en ny klänning som jag tycker om ännu mer efter att ha använt den), handlade mat och gjorde oss sedan iordning i lugn och ro för på eftermiddagen kom Josefin och hämtade oss. Vi åkte sen allihopa in till Wellington för att gå ut och festa! Vi började med att gå och äta något litet, och jag fick en kaffe för att piggna till. (^_-)
 
Resten av kvällen var vi på två olika barer och sen till en club med 80-tals musik. Det var superkul! ❤️ fixade så de spelade ABBA, hihi!  När jag och Josefin släppte loss på dansgolvet fans det säkert folk som undra om vi var lesbiska, haha! Men vi hade stört kul! 
 
Josefin blev dock väldigt full och stackarn var uppe och spydde halva natten. På lördagen spenderade hon dagen i bilen då hon fortfarande spydde och mådde dåligt. Hon drack inte så mycket att hon skulle må så dåligt så det måste ha varit något annat.... Jag och ❤️ strosade runt på stan under tiden, han mådde vell sådär han med. Det är det positiva med att inte dricka, jag mår inte skit dagen efter. (^   ^,) Det slutade med att ❤️ fick köra hem senare, Josefi var inte i kondition till att köra. Hon piggnade dock till när vi kommit hem och fick lite att äta. Efter att vi suttit och pratat en stund var hon såpass ok att hon kunde köra hem till sig. Jag och ❤️ tog det lugnt resten av kvällen, han mådde inte jättebra heller. Hans kompis kom förbi en sväng och pratade vilket var kul. Hon är super snäll! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår (söndag) hade vi en lång härlig sovmorgon. Sen åkte vi till floden i Levin. Det var varmt så det var väldigt skönt att svalka sig i det härliga vattnet. (^_^) När vi kom hem tog jag en dusch och hjälpte sen ❤️ raka sidorna av sitt hår. Resten av dagen tog vi det lugnt och gjorde inte så mycket. ❤️ kusin kom förbi och pratade en stund på kvällen. 
 
 
Idag hade vi ännu en härlig sovmorgon. Vi har sen bara tagit det lugnt resten av dagen, det har inte hänt så mycket. (^_^)
 
Vi får se när jag har tid att skriva nästa gång. Jag tillbringar gärna all den tid jag får med den underbara person som sitter bredvid mig just nu. Du är bäst!
 
 
Kram på er 💖
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback