What's the name

Hejsan!
Idag kunde jag sova lite längre, vilket var väldigt skönt. Jag hjälpte sen Park att plocka ur diskmaskinen innan jag började med min frukost. (^  ^,) Regnet öste ner imorse, vilket var jättebra då det behövs! Jag gick ut och släpte ut hönsen och vattnade växthusen i vanlig ordning. Nu när det regnar behöver jag inte vattna alla rabatter så det tar inte lika lång tid. Jag gick sen in och plockade undan lite mer i köket och städade. 
 
När jag var klar gick jag och Park (det regnade inte lika mycket då) och gjorde lite små jobb så som att leta reda på plaststolpar (som man har till hagen) som inte används, plocka en skottkärra med bajs och flyttade undan hö i höskjulet så det finns mer plats för nytt hö som Geoff och Anette köpt. Sen började det ösa ner med regn igen så vi gick in. Jag tog med mig en stor courgette/zucchini/marrow (den heter olika beroende på storleken, jag tror att denna var marrow storlek). Sen kollade jag upp lite recept och började förbereda för att göra en brownie. Under tiden kokade jag även upp lite risgrynsgröt till mig som jag sen åt till lunch innan jag slängde ihop brownien. Det blev en vegansk, sockerfri (om man inte räknar de små chokladknapparna på toppen) courgette/zucchini/marrow brownie. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Den blev väldigt god! När brownien stod i ugnen diskade jag och städade undan efter mig i köket. Anette ville ha hjälp med att filma ett nytt klipp när hon och Pipar tränar så jag gick ut och hjälpte henne innan det var dags för mig att åka och hämta Alex och Caelan från sina skolor. 
 
 
När jag kom hem fortsatte jag baka med courgetten/zucchinin/marrown, denna gången ett veganskt bröd med kanel och russin. Även detta blev väldigt gott, även om det blev lite väl mjukt. Jag ska testa att rosta en skiva i ugnen imorgon och se om det blir gott. (^   -   ^)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När brödet stod i ugnen började jag med middagen. Jag hade tänkt göra en linsgryta, men vi hade inte den sortens linser som inte behöver blötläggas innan. Därför fick jag ändra om och använde salami i grytan istället. Så middagen blev mosad potatis och kumara med en pumpa och tomatgryta med salami och courgette/zucchini/marrow och ost i. Det verkar som alla tyckte det var gott; min mage har varit känslig idag igen (illamående och yrsel) så jag åt lite mer risgrynsgröt med blåbär till middag istället. Nu mår jag dock bra, så det är ingen större fara med mig. (^ _ -) Jag ska bara äta sånt som är snällare för magen ett tag så blir det säkert bra igen. 
 
 
Nu på kvällen har jag fått sökt lite fler jobb, vilket känns väldigt bra. Nu sitter jag och väntar på att mina tånaglar, som jag precis målat, ska torka innan jag kan krypa ner i sängen. Jag får se om jag hittar lite kul att göra på nätet så länge. (๑>ᴗ<๑)
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: Matilda Berlin

Åh vad det såg intressant ut! Kan du inte lägga ut receptet? :)

Svar: Klart jag kan lägga ut receptet. Jag har precis publicerat receptet för zucchini brownien, hoppas du gillar det! (^ ^,)

Kram på dig ❤
Elin Larsson Verta

2016-02-18 @ 09:44:51
URL: http://matildaberlin.blogg.se/
Postat av: Emma -Merakibeauty.se

så gott det ser ut :)

2016-02-18 @ 12:16:11
URL: http://merakibeauty.se
Postat av: Sarah

Skönt o sova ut :)

2016-02-18 @ 12:43:33
URL: http://CheerSarah.devote.se

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback