Valentine's Day

Moshi Moshi!
Jag och ♡ började alla hjätans dag med en sovmorgon. Jag vaknade såklart tidigt, som jag brukar, men lyckades faktisgt somna om. Det var så skönt att få sova lite längre. (◡‿◡✿)
 
Vi gjorde oss sen iordning och åkte ner till Wellington. Solen skén även denna dagen och det var otroligt härligt väder. Först gick vi till Te Papa muséum för att kolla på Dreamworks utställningen de har just nu. Den var bättre än jag trodde, även om jag trodde den skulle vara bra. Det var jättehäftigt allt de visade. Det häftigaste var nog flygturen med Toothless (draken från "How to train your dragon"). De hade ett stort, runt rum med en stor duk som gick över halva rummet. De visade sen en film som om man satt på Toothless rygg och flög med honom genom Berk. Det kändes verkligen som man var med i filmen, så otroligt häftigt!! ☆*:.。. o(≧▽≦)o .。.:*☆
 
 
 
 
 
Shrek
 
 
 
 
 
Kung Fu Panda
 
 
 
 
 
Spirit
 
 
 
 
 
Alla ritningar/skisser/målningar här var gjorda med hologram
så de ändrades hela tiden och var som om någon satt och ritade.
Det var jättehäftigt gjort!
 
 
 
 
 
 
 
Storiebord från Shrek
 
 
 
 
 
How to train your dragon/Draktränaren
 
 
 
 
 
Rise of the Guardians/De fem legenderna
 
 
 
 
 
How to train your dragon/Draktränaren
 
 
 
 
 
 
 
 
the Croods/Croodarna
 
 
 
 
 
Far Far Away, Shrek
 
 
 
 
 
 
Toothless/Tandlöse
How to train your dragon/Draktränaren
 
 
 
 
I slutet fick man testa på att göra en egen animering på en stor ritplatta. Det var roligt att prova på och ♡ blev verkligen
stormförtjust i det. ( ◠‿◠ ) Han tycker ju om att rita.  
 
 
Sen gav vi oss ut i solen igen. Vi gick runt lite på Cuba street och kollade i lite butiker. Det var så härligt att bara gå runt där med ♡.
 
 
 
 
Utsikt från en balkong där vi satt och tog något kallt att dricka. 
 
 
 
 
 
När vi kände oss nöjda åkte vi och köpte med oss lite mat; sushi! Sen åkte vi upp till Botaniska trädgården och letade reda på en fin plats på en gräsmatta i skuggan av ett träd. Där satte vi oss och hade picknick. Det var verkligen otroligt härligt, jag sitter och ler nu när jag tänker tillbaka på det. (◠‿◠✿)
 
 
 
 
Det syns inte så tydligt på bilden, men det är havet man ser bakom träden. 
 
 
 
 
Sen begav vi oss hemmåt igen. Hemma satt vi och pratade om allt möjligt, umgicks och myste tillsammans. Vi slutade med att titta på slutet av en film (vi missade början, hihi) som var rätt ok. Det är svårt att säga vad man tycker om man inte sett hela. (^  _  ^) Sen somnade vi. 
 
Det den bästa alla hjärtans dag jag någonsin haft. Det var vell inget jättespeciellt men varje dag jag får tillsammans med ♡ är helt underbar. Tack för att du är du, jag älskar dig! 
 
 
Idag tog vi det också rätt lugnt på morgonen och låg kvar i sängen ett tag. Men jag skulle tillbaka till gården idag så sen fick vi gå upp och göra oss iordning och åka in till Papaioea (Palmerston North) där Anette var. Hon lämnade av Anaelle som är klar med sitt wwoofande hos oss och plockade upp en ny wwoofer. Denna gånden är det en kille från Korea som heter Park. Han verkar väldigt snäll och trevlig, det jag fått lära känna honom idag. 
 
Jag har sedan jobbat under eftermiddagen; matat kattungarna, kissat kattungarna (de är så små så om de var med sin mamma, som de borde, hade hon fortfarande hjälpt dem med det genom att slicka dem. Därför får vi göra det istället genom att använda fuktiga pads och försiktigt stryka dem på magen) och städat. Jag hjälpte även Anette med att filma och klippa ihop en ny film till hennes klickertränings-webbsida. 
 
Nu är jag super duper trött och ska gå och krypa ner i min egna säng. 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback