Some people just...

Hej!
Den här dagen började jag med att mata hästarna efter frukost. Sen var jag ute i växthusen och jobbade då det var svalt ute. Jag har klippt ner en tomatplanta, bundit upp en melon och paprikaplantor, rensat ut två växter som tog plats och planterat ut aubergine. (^  -  ^) Sen började det bli varmare och solen tittade fram. Jag åkte med Anette hem till Kate för att hämta två hönor som vi fått av henne. Båda hade varsin kyckling, rätt stora kycklingar, men vi fick bara med oss den ena. Det gjorde inte så mycket då de redan är såpass stora att de klarar sig själva utan mamma. 
 
När vi kom tillbaka och hade släppt ut hönsen med de andra var det dags för lunch, sen satte jag igång med att baka. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Det blev några pumpamuffins som vi kan ta med imorgon då vi ska iväg (familjen ska till en häst tävling, som jag också kommer ta en titt på då den är utan sadel och träns, och jag ska på en medeltidsmarknad med Josefin) och en biskvibotten. Mer gjorde jag inte innan jag började klippa Nero och Vali. De får så lätt dreads på bakdelen så nu när det är sommar klipper vi ner dem rejält där bak. Jag klippte även klorna på Roanie, men mer hann jag inte förrän Anette kom och hämtade mig.
 
Anaelle hade hittat några övergivna kattungar längs vägen när hon var ute och gick så hon skyndade sig hem och hämtade oss. Vi tog med lite skinka och en korg att ha dem i och åkte iväg. Det var inte långt upp på vägen vi åkte innan vi såg hinken och sen kattungarna. Hinken hade en trasig plastpåse över sig så det såg ut som någon försökt kväva kattungarna och sen bara kasstat ut hela hinken ner i diket. Kattungarna såg dock ut att må bra förutom att de var uppskakade stackarna. De var mindre än vi trodde ockå, de kan gå på vingliga ben och har börjat få tänder så de kan inte vara så gamla. Hur kan människor vara så grymma!? Det gör mig bara så ledsen att någon kan med att göra något sådant mot så små, söta, oskyldiga varelser. 
 
 
Här är några bilder jag tog med mobilen:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Eftermiddagen spenderade jag därför med kattungarna. Anette och Anaelle åkte och hämtade en av Kates marsvinsburar som vi sedan gjorde iordning inne på kontoret. Det kommer bli kattungarnas hem för några dagar. Jag fick i dem lite vatten med hjälp av en liten spruta (en sån man använder när man tar medicin) medan jag vängade. Anette och Anaella hade fick också med sig rå-mjölk från Kate så jag matade dem med det uppblandat med lite vatten också. Sen lämnade vi dem ifred. 
 
Jag fortsatte med Nero och Vali, nu var det dags för dusch. (^_^) Så när jag duschat dem båda var det min tur att ta en snabb dusch och gick sen in och började packa inför helgen då jag kommer sova hos ♡. Geoff kom sedan och hämtade mig för middagen var klar. När jag ätit gjorde jag klart biskvin samtidigt som jag pysslade lite. 
 
Det sista jag gjorde var att gå och mata kattungarna igen med mjök- och vattenblandningen. De är duktiga på att äta och är mycket piggare och nyfiknare än när vi först hittade dem. De är för sööta och älskar att gosa! ꒰⁎ᵉ̷͈ ꒵ ᵉ̷͈⁎꒱໊
 
 
Jag ska gå och titta till dem en sista gång och se så de har mat innan jag går och lägger mig. Klockan kommer sen ringa rätt tidigt imorgon så jag kan kolla till dem på morgonen också och se till att mata dem innan vi åker. Geoff kommer ringa SPCA (en organisation som bl.a. tar hand om övergivna djur och jobbar för djurs välfärd) och se om de har plats för kattungarna. Vi kan inte behålla dem då det finns en risk att Vali dödar dem... Jag hoppas verkligen att de kan ta dem, det hade varit det bästa. Annars får vi försöka lösa det på något annat sätt. Under tiden ska jag se till att gosa med dem ordentligt, hihi! (^   ^)
 
 
Kram på er 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: Anonym

It's a sitting duck 🐦

2016-02-14 @ 10:14:20

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback