Moving the branch

Hello!
Den här dagen började rätt lugnt. Efter frukost städade jag undan lite i köket i vanlig ordning och gick och släppte ut hönsen. Sen hängde jag tvätt och småplocksde tills Geoff kom och fråga om jag kunde hjälpa till med att flytta grenar. Han sågade upp fler små träd och grenar till ved inför vintern så efter att jag och Park flyttat de klena grenarna, med löv på, in till hagen började vi flytta veden till vedskjulet. (^_^) Det var inte jättemycket så det gick rätt fort när vi hjälptes åt.
 
Senare, efter att ha haft en paus, band jag upp några gurkplantor och planterade om några småplantor som behövde större krukor. (^ ^,) Detta pysslade jag med fram till lunch. 
 
Resten av dagen har jag tagit det lugnt, sökt lite jobb och Anette hjälpte mig färga håret. Nu sitter jag och väntar på att middagen ska bli klar. ❤️ är påväg hit och ska hämta mig så kommer jag stanna hos honom i några nätter. 
 
 
Jag viste inte riktigt vad jag skulle lägga upp bild på idag så jag gick bara ut en snabbis (skriver detta blogginlägget med iPaden) och tog ett kort ut i trädgården. (^   ^)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kram på er 💖
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: Amanda Jona [SPONTAN]

Lät som en härlig start på dagen :)

2016-02-20 @ 09:11:18
URL: http://spontan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback