Jammy

Kia Ora!
Jag var uppe tidigt imorse för att hinna mata och kissa kattungarna innan Geoff och Anettes chef tog dem med sig när de åkte. Han lämnade dem hos deras nya hem påvägen till jobbet. Jag saknar dem, men det känns bra att veta att de har det bra. 
 
När de hade åkt gick jag och städade undan lite i köket innan jag åt frukost. Det regnade ute, vilket är jättebra då det var ett tag sedan det regnade nu. (^_^) Efter att ha släppt ut hönsen diskade jag. Sen blev det ett uppbehåll i regnet så jag gick ut och plockade mullbär då Anette ville att jag skulle koka mullbär-, plommon- och äpplesylt. Vi hade några plommon vi fått från Kate så jag behövde bara plocka en skål full med mullbär och sen lite äpplen. Park hjälpte mig med att skära och kärna ur allt. Medan sylten kokade städade jag ut allt från katterna inne på mitt rum. Sen var det tid för lunch. Park hjälpte mig senare att hälla upp sylten i glasburkar medan jag hjälpte Caelan, som varit sjuk idag, med att välja och sätta på en ny film.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anette kom sen hem, hon hade varit hos veterinären med Nero som har fått en allergisk reaktion mot något. Han har utslag på ryggen som kliar men har nu fått medicin mot det så det ska förhoppningsvis bli bra. Jag hjälpte henne packa ur bilen och gick sen för att dammsuga mitt rum. Även om katterna varit på tidningspapper och handduk så skvätter det runt endel damm och annat så det behövdes. (^_-) När jag var klar började jag städa i garaget och Park kom efter en stund och hjälpte till.
 
När vi var klara hade vi en paus. Jag passade på att skicka iväg några jobbansökningar. Det är dags att börja söka jobb nu så jag inte behöver gå arbetslös allt för länge när jag kommer hem till Sverige igen. 
 
Park och jag stod sen för middagen. Jag assisterade genom att hämta grönsaker från trädgården och sen skära upp. Park var den som kom på vad vi skulle göra och styrde därför upplägget. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Det blev en god middag bestående av ris, tonfisk, lök, pumpa och potatis. Efter att ha plockat undan, diskat och tagit in hönsen gick jag och tog en dusch. Det började regna nu på eftermiddagen igen och regnar fortfarande, yay! Nu blir alla växter och vattentankar glada. (✿◠‿◠)
 
 
Jag har sökt lite mer jobb nu på kvällen, men börjar bli trött och ska snart lägga mig för att sova. Kanske jag har tid och ork att läsa lite också ikväll. (^   ^)
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: Emma -Merakibeauty.se

mummss :)

2016-02-17 @ 09:50:30
URL: http://merakibeauty.se

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback