Silver-Green

Mochi Mochi!
Jag gick upp rätt tidigt idag och var ute med hundarna när det fortfarande var mörkt ute. Men har man reflexer och pappas super bra mössa med inbyggd ficklampa är det inga problem. (^  _  -) Anledningen till varför jag var uppe var för att få skypa med hjärtat. Det känns som det var evigheter sedan vi pratade sisst, vi skriver ju medelanden rätt regelbundet men skypa har vi inte funnit tid för då vi båda jobbar. Men nu, äntligen, fick vi skypat och vad härligt det var att se honom och få prata med honom! ♡ Trotts allt vi gått igenom, trotts avstånd, trotts all tid vi har ifrån varandra så har han fortfarande mitt hjärta. Jag älskar honom!
 
Efter detta kunde dagen inte bli annat än bra. Jag och mamma åkte in till Torp för att handla lite vi behövde. Vi passade även på att äta julbord på IKEA. ( ◠‿◠ ) De hade faktiskt rätt goda sallader och väldigt goda grönsaksbullar så det fanns till mig att äta med. Vi fick även se ett litet Lucia tåg innan vi gick!
 
Jag har varken visat eller nämnt vad jag gjorde igår (jag ville överaska en viss person imorse, hihi). Jag blekte håret. (๑>ᴗ<๑) Det skulle bli silverfärgat igen var tanken men det har istället blivit en silver-grön färg. Den är faktiskt rätt häftig och alla som sett det hittills tycker det är jättefint, så varför inte? Jag har ändå köpt en Maria Nila Colour Refresh Pearl Silver idag som jag ska testa om några dagar för att se om det kan framhäva det silvriga. Men tills dess har jag gärna min silvergröna nyans
 
 
 
 
 
Me today! 
 
 
 
 
 
Nya strumpor jag fått av mamma i julkalendern. Jag äääälskar dem!
 
 
 
 
 
Väl hemma var både jag och mamma trötta så vi satte oss i soffan och tittade på Selmas Saga, julkalendern. Jag har ju missat sedan i fredags så vi hade lite att ta igen. Den är verkligen jättebra och spännande! Det var skönt att bara få sitta och ta det lugnt en stund.
 
Jag hade tänkt baka pepparkakaor sen men något har gått snett med degen jag gjorde igår, den bara smular sönder totalt. Jag var väldigt trött när jag gjorde den igår så det kan ha varit något jag missat/gjort fel så jag slängde allt och gjorde en ny deg. Det betyder inget pepparkaksbak för mig idag inte. Men jag gjorde iordning tofu som nu ligger i lag i kylen så jag kan lägga in tofu-"sill" imorgon. Pepparkakor kan jag göra någon annan dag. 
 
Nu ska jag fortsätta med min lugna kväll.
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback