Getting ready for x-mas

Hej!
Jag har jobbat på ända fram tills idag då jag varit ledig. Men det är roligt att jobba och jag har så härliga arbetskamrater. (^   ^) Jag har fått stå mycket i min favorit bod och myst med härliga gäster i julstämningen. 
 
Idag var jag ledig men behövde ändå gå upp tidigt då det kom en man hit och rensade våra ventilationsrör. Ett av uttagen är i mitt rum så det var bara att ta sig upp ur sängen klockan åtta även om man inte kom i säng förrän strax innan tolv igår. Det har kännts hela dagen men jag har ändå fått gjort en hel del i köket av mina förberedelser inför jul. (^_^) Idag blev det bland annat rödbetssallad, små mjuka pepparkakor, rostning av valnötter och en raw saffrans cheese cake. Allting veganskt såklart. (^_-) 
 
 
 
 
 
Raw saffrans cheese cake på gång.
 
 
 
 
Äntligen fick jag mitt knäckäpple!
Jag har ju sålt det nu hela julsäsongen, och säljer det fortfarande när jag jobbar,
men inte haft chansen att köpa och äta ett själv.
Men igår smet jag in i parken efter jag slutat och köpte ett. Yum!
 
 
 
 
 
 
Tyvärr sluta inte den här dagen lika bra. Jag halv-ligger på soffan och kan knappt röra mig då det gör ont i magen. Det började mot slutet av min bakning med rejäla magkramper så jag fick gå dubbelvikt. (>   <) Jag har hittat en ställning där det inte gör lika ont men så fort jag reser mig eller försöker ligga ner gör det jätteont. Antagligen är det magkattarr som spökar då jag har lätt för att få det när det är hektiska perioder. Jag överlever. (^  _  -) 
 
Ja ska fortsätta mitt tv tittande och bara ta det lugnt för imorgon är det tillbaka till jobbet igen fram till jul. (^   ^,)
 
 
 
Kram på er ❤️
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback