Trendiga smycken och accessoarer

Trendiga smycken och accessoarer - beccadesign.se

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se- Massor av trendiga
smycken, klockor, ringar, örhängen,
halsband och armband!

2016 🔜 2017

Hello!
Först måste jag bara få ur mig in underbara, glada nyhet!! Igår kväll bokade jag biljetter till Nya Zeeland!!! ☆*:.。. (^▽^) .。.:*☆ Jag lämnar Sverige den 6 Februari redan, anländer till Nya Zeeland den 8 Februari (tidskillnaden skjutsar ju fram mig 12 timmar) och är tillbaka i Sverige den 1 mars igen. Det ska bli så roligt, jag kan knappt förstå det ännu! Snart är jag och mitt hjärta tillsammans igen. ♡
 
Idag var jag och jobbade på Café Oasen igen vilket var så roligt. Jag träffade två nya tjejer som jag jobbade med och de var så härliga! Att jobba kan vara så roligt. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
Nu är jag hemma och har precis ätit en god middag med mamma, pappa och Elias (Erik har åkt iväg för att fira det nya året med kompisar och party). Vårt nyårsfirande blir lugnt här hemma. Just nu undrar jag hur jag äns ska kunna hålla mig vaken till 12 då jag vaknade vid fem imorse och inte kunde somna om, hihi! (๑>◡<๑) Men det ska nog gå bra. 
 
 
 
 
2016 har verkligen varit som en berg-och-dalbana för mig. Det började jättebra på Nya Zeeland med mina föräldrar, sen blev det en dipp då det hände mycket på gården och hos familjen jag var au pair hos. Visst var det roliga och bra stunder då med, men det hände mycket på en gång vilket fick mig att må dåligt. Jag flyttade sen in hos världens bästa pojkvän och allt blev sakta bra igen. Sen var jag ju ute och reste också, först Seoul där jag träffade Evelina och Linnea! Sen åkte jag till Tokyo och fick äntligen uppleva den fantastiska körsbärsblommningen. Jag fick även träffa min underbara värdfamilj jag bodde hos sommaren 2013. Inte nog med allt detta, när jag kom tillbaka till Nya Zeeland stack jag och Josefin iväg på en super rolig road trip genom Nordön. 
 
När jag sen var tvungen att lämna Nya Zeeland i maj började berg-och-dalbanan verkligen sätta fart. Jag var glad över att vara hemma men jag har inte riktigt kännt mig helt hemma sen jag kom hem till Sverige. Jag lämnade ju en bit av mig på Nya Zeeland. Att komma hem och bo hos mina föräldrar igen är också en utmaning. Det har varit bra och dåliga tider under hela sommaren och hösten. Nu mot slutet har berg-och-dalbanan börjat gå sakta men säkert uppåt igen. Liseberg har varit en stor bidragande faktor till detta då jag mött så många härliga människor och haft så kul på jobbet. Året kunde ju inte sluta sämre heller än att jag nu vet att jag ska åka tillbaka till min andra hälft på Nya Zeeland. 
 
Jag är ändå nöjd med 2016, även om allt inte har varit toppen. Jag är tacksam för allt och går in i 2017 starkare och med nya erfarenheter. Jag vill inte ändra på någonting, livet ska gå upp och ner för hur ska man annars kunna känna sig lycklig när livet verkligen går bra? Man måste ha de dåliga stunderna också, man lever och lär. (◠‿◠✿)
 
 
 
 
Hejdå 2016 och tack för allt!
 
 
 
 
 
 
Välkommen 2017, jag är redo för att se vad du för med dig!
 
 
 
 
 
 
 
Detta är det sista ni hör från mig iår, nästa gång är det 2017. Visst är det spännande! Man vet aldrig vad livet har att komma med. Vissa har redan firat sitt år och är redan i 2017, jag hoppas ni väntar på oss eftersläntrare där. (^   ^)
 
 
 
°* Gott Nytt år till er alla och jag önskar er det bästa inför 2017! ☆*°
 
 
 
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback