1 December

Hi!
Jag var på arbetsplatsträff igår på Liseberg. Det var väldigt intressant att få höra om hur det gått i sommras och vad som kommer hända nästa säsong. Det är mycket som händer på Fast Food kan jag säga och jag tror det kommer bli jättebra! Vi avslutade med middag och under efterrätten hade vi ett roligt quiz. Jag tycker att jag och Zamuel lyckades riktigt bra, även om vi inte kom på prispallen, eftersom vi var bara två i vårt team. (^  _  -)
 
Idag passade jag på att sova lite längre. Mamma hade lämnat en lapp om att hon inte hunnit mata hästarna så jag fick mata dem innan jag och hundarna gick på vår morgonpromenad. När hästar, hundar och katt fått sin frukost kunde jag sätta mig ner och njuta av min. (^   -   ^) Djuren kommer alltid först!
 
 
 
Det är första decemeber vilket betyder att man får öppna första luckan om man har en adventskalender. Jag fick en på Happy Vegan när jag var där i lördags, yay!(*⌒ヮ⌒*) Den var riktigt god också, hihi!
 
 
 
 
 
 
Mamma är för söt och har gjort en kalender till mig, Erik och Elias där en av oss får en påse per dag. 
Idag var det min tur och titta en så söt ask jag fick!!
Jag ääääälskar den och chokladpengarna vill jag ju knappt äta då de är så fiina. ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊
 
 
 
 
 
Innan jag åkte till jobbet idag kollade jag på första avsnittet av julkalendern; Selmas Saga. Hitills tycker jag om den, den har den där mysiga juliga känslan över sig. 
 
 
På Liseberg har det varit rätt lugnt idag, men julstämningen finns alltid där och är hur mysig som helst. Jag har stått i julboden hela kvällen, mitt favorit ställe! Nu är jag dock trött och ska krypa ner i sängen så jag säger God Natt! (◡‿◡ )
 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: Zamuel

Tack för en väldigt trevlig kväll igår!! Åh fantastiskt att du fick en trollz ask!! (^-^)

Svar: Tack själv! Jag hade jätteroligt. (*^▽^*) Roligt sammanträffande med Trollz asken, haha!
Elin Larsson Verta

2016-12-01 @ 22:32:03

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback