Two Days

Hej!
Jag var iväg i Göteborg hela dagen igår, från morgon till kväll. (^   ^,) Först var jag inne och tog en fika med Caroline. Åh vad det var härligt att se henne, det var evigheter sedan sist! Hon är som min syster och vi känner varandra utan och innan då vi växt upp ihop och varit vänner hela livet. Det var så skönt att få prata med henne och umgås ett tag, även om det inte blev så länge då jag skulle på arbetsintervju. Jag kände att jag verkligen behövde den stunden med henne och måste se till att träffa henne snart igen, jag mår bra av att få vara med henne och bara vara mig själv och prata ut. Du är verkligen underbar Carro, jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. ♡
 
 
Efter intervjun mötte jag upp två andra super kompisar; Linnea och Desirée. Det var härligt att se dem med, jag har inte hunnit träffa mina vänner så mycket jag velat den senaste tiden. Både Desirée och Linnea flyttar till Korea nu i höst och Linnea åker väldigt snart så detta var vår sista dag tillsammans innan hon åker. Vad jag kommer sakna dem! Vi var och åt på en mysig restaurang där jag åt sashimi, mumms! Efter maten gick vi en sväng och sen såg vi på bio; Husdjurens Hemliga Liv. Den var verkligen jätterolig tycker jag! (๑ᴖ◡ᴖ๑) Det roliga var att det var jag, Linnea, Desirée och massor av barnfamiljer på bion haha! Men tycker man om "barnfilmer" så gör man. (^ _ -)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag hade en toppen dag och kände mig så glad över att få träffa mina underbara vänner! De betyder så mycket för mig och jag är så glad att jag har dem. ♡ Men även om jag hade en bra dag tog det mycket på mina krafter då jag inte mått så bra på senaste tiden. Därför kände jag mig helt slutkörd när jag kom hem. 
 
Idag har jag varit ledig så jag har passat på att bara vila mig och inte gör någonting idag. Jag har sett lite filmer, serier och varit ute i skogen med hundarna. Jag har även laggt upp en klänning som var lite lång i axelbanden. (^   ^,) Resten av kvällen kommer jag fortsätta med att ta det lugnt. Ibland behöver man sådanna dagar, men jag är väldigt dålig på det då jag tycker om när det händer saker. Därför bestämde jag mig redan imorse att jag fick inte lov att göra massor idag. (๑>ᴗ<๑) Och jag har varit duktig och tagit det lugnt. Nu tror jag jag ska hämta min målarbok och färglägga lite.
 
 
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback