Package from the other side

Hej på er!
Jag gick upp imorse och började göra mig ordning för att senare mötas upp med min vän, som jag nämnde igår. Men ju längre jag var uppe desto sämre mådde jag. Tillslut satt jag i köket och kallsvettades samtidigt som jag mådde illa. Det var inte mycket mer att göra än att ställa in allting och tillbringa dagen på soffan.  (  ˘  _  ˘  ) Så typiskt, jag hade verkligen sett fram imot att få träffa honom igen då vi inte setts på flera år. Men det är inte så mycket att göra, vi får försöka ses någon annan gång. 

Därför har det blivit endel film för mig idag. Imorse kollade jag på en jättebra film som heter Endless Love. Den handlar om en kille som är kär i en tjej under hela high school men aldrig vågar säga något. När de sen tar examen dyker ett tillfälle upp och de faller för varandra. Men det är inte utan svårigheter deras förhållande. Filmen visar dock på hur otroligt vacker kärlek är och så länge man har kärleken behöver man inte mycket mer, kärleken övervinner allt och den är värd att kämpa för. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det har blivit fler filmer och serier in imellan men jag kan inte berätta om alla, haha! (๑>ᴗ<๑)  Kan dock nämna att jag tittade på the Longest Ride med mamma nu på kvällen. Jag har skrivit om den förut men måste skriva igen för den är så bra!! Filmer baserade på Nicholas Spark's böcker är verkligen så fina. ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊ ♡ Ända negativa med att se så mycket romantiska filmer är att den person mitt hjärta tillhör befinner sig på andra sidan jordklotet. Jag saknar honom. 
 
Mamma och pappa åkte ner till affären för att hämta ut några paket på kvällen. Jag åkte med mest för att komma iväg hemifrån en stund. När de kom ut ur affären bar de på tre stora paket; mina paket från Nya Zeeland har kommit!! o(*⌒ヮ⌒*)o Jag hade ju kläder, skor, böcker och lite annat som jag inte fick med mig i resväskorna hem. Därför packade jag ner dem i kartonger. Josefin har varit super snäll och haft dem hemma hos sig tills jag hade fått min lön och kunde föra över pengar till henne så hon kunde skicka dem till mig. Nu har allt kommit och inget har gått sönder på vägen. Jag kan inte ljuga, det finns kläder och skor som jag saknat och längtat efter nu i sommar så jag är väldigt glad över att det äntligen är här. Och mina kokböcker har jag verkligen saknat! Imorgon kommer jag dock få tampas med ett litet problem; få plats med alla kläder i garderoben, hihi! Men det ska nog gå bra. (^ _ -)
 
 
 
Nu är jag jättetrött och ska krypa ner i sängen. Jag sov inte mycket natten innan... Tur är vell det att jag inte har någon tid att passa imorgon så jag kan få sova ut och förhoppningsvis vakna piggare imorgon. 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback