Fudgy Caramel with salt

Kia Ora!
Jag har mår fortfarande bättre och bättre för var dag som går, även om jag kännt mig rätt svag och trött idag. Men jag har inte orkat sitta still på baken en dag till så jag var iväg och handlade efter frukost med mamma. Innan det hade jag kollat recept så vi kunde köpa ingredienser så jag kunde baka senare. Vi var borta rätt länge då vi pantade alla sommarens burkar och flaskor också, men det blev en slant. (^  _  -) Och skönt var det att få det gjort.
 
Efter att ha tagit det lugnt en liten stund och ätit lunch, när vi kom hem, satte jag igång med bakandet. Det känns som om det var evigheter sedan jag gjorde cupcakes så det är vad det blivit idag. Veganska salted caramel cupcakes med både fudge och kola. Yum! ꒰⁎ᵉ̷͈ ꒵ ᵉ̷͈⁎꒱໊
 
 
 
 
 
Muffins med bitar av kola i, på det en salted caramel frosting
och allt är toppat med hemkokt fudge som jag smulat sönder.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Solen skinér och det har varit varmt så när jag allt var klart och stod för att svalna tog jag en promenad med hundarna, jag behövde frisk luft. Det fick bli en promenad i skogen då vi fick lite skugga. (^    ^,)
 
 
 
 
 
Lite svårt att se för jag tog bilden med mobilen, men det är fullt av fjärilar på blommorna här. 
Ni kan se några citronfjärilar till vänster och till höger är det påfågelöga. 
 
 
 
 
 
Nu sitter jag och tar det lugnt medan musiken strömmar ur högtalarna. Den har varit på hela tiden när jag bakat. Vissa låtar kanske inte är så bra att lyssna på känner jag, hehe; "My loneliness is killing' me and I, I must confess I still believe. When I'm not with you I lose my mind, Give me a sign". Lyssnar på lite gamla låtar från början av 00, hihi! (๑>◡<๑) Men för det mesta blir jag bara glad av musiken och dansar runt och sjunger samtidigt som jag bakar. 
 
 
Jag tror jag ska gå ut på altanen nu och läsa en stund i kvällsolen. 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback