Bow in my Belly

Hi!
Jag började dagen på bästa sätt genom att ligga och dra mig lite i sängen (jag sov så otroligt härligt inatt så det var skönt att ligga kvar ett tag och vakna till ordentligt), ta en härlig promenad med hundarna och sen sitta och chatta med hjärtat. Jag vet att jag säger det ofta men jag kan aldrig säga det för många gånger; han är helt underbar! ♡ Jag älskar honom!
 
Sen gjorde jag mig iordning och åkte med mamma och Elias till Uddevalla. Elias har skrivit körkortsprov för mopped, och han klarade det! (*⌒∇⌒*) Grattis Elias!! Medan han skrev provet åkte jag och mamma iväg och fikade. Det var mysigt!
 
 
Hemma tog jag en lång promenad med hundarna ner till Hålebäcken. Det var härligt att få gå på lite i alla backarna. (^   ^,) Och att solen tittade fram gjorde det ju inte värre, hihi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen blev det en dusch och jag satte i ett av mina nya navelsmycken som kom på posten igår. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag beställer ofta från eBay då det är billigt och de har så otroligt många fina smycken. Jag är verkligen jättenöjd med detta: 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dagen har varit rätt lugn och det känns som om tiden gått väldigt fort. (^    ^) Sista dagen i Augusti, det betyder att imorgon är det September och hösten är här (om man går efter månaderna vill säga). Men det behöver inte betyda att vi fortfarande kan få varma och soliga härliga dagar. Och hösten kan vara riktigt mysig och fin med alla sina färger. Jag ser faktiskt fram imot det iår. (✿◠‿◠) Sverige är fint med alla sina tydliga årstider!
 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


The stone has been lifted

Hej!
Det har varit både upp och ner för mig den senaste veckan. Jag har hållt mig sysselsatt för att jag inte skulle tänka för mycket, jag klarade inte av att gå hemma. Det som hänt är något personligt men jag kan säga att allting är löst och jag mår bara bra igen, till och med
bättre än bra. (^   ^,) Jag tänkte jag ska försöka skriva lite kort om vad jag har haft för mig. 
 
I torsdags hade jag tid hos Studio West i Stenungsund för blekning av mitt hår. Jag har ju försökt bleka det själv hemma men det har inte gått specielt bra så jag har gett upp och unnade mig ett besök hos frisören där jag även la till en olaplex behandling. Olaplex är en behandling som styrker håret, bygger upp det igen och ger ett långvarigare färgresultat. Jag kan rekomendera det och jag kan verkligen rekomendera Studio West. En jättefin salong med trevlig personal som verkligen vet vad de gör.
Jag är super nöjd och färgen kunde jag inte bli nöjdare med!(*⌒ヮ⌒*)
 
 
 
 
Så ljust som möjligt för att ha en bra grund att lägga pastell toningar på.
 
 
 
 
 
I fredags åkte jag hem till Amanda som nyligen flyttat till ett studentboende i Uddevalla. Hennes lägenhet var verkligen jättefin och det var härligt att få se henne och prata. Jag behövde verkligen prata och det var skönt då hon verkligen lyssnar och kom med sin syn på saken. Du är verkligen underbar Amanda, tack för att du stod ut med mitt pratande ♡  Vi gick runt en hel del inne i Trollhättan centrum där vi fikade och kollade i lite butiker. Det var verkligen en välbehövd dag.
 
 
I Lördags åkte jag och mamma in till Göteborg tillsammans. En vegansk butik som heter Happy Vegan har nyligen öppnat och i lördags hade de som ett öppnings-event. Det var 10% rabatt på allt i butiken, de hade massor av provsmaker och Mekto Ganic (en vegan/rawfood chef) var där och sålde sin bok samtidigt som hon bjöd på mat hon lagat. Det var härligt att se så mycket folk där och jag verkligen älskar Happy Vegan då de har allt! Jag köpe bland annat choklad, blöödarpudding, fejokon och Mekto Ganic's bok "Baka Vego". (๑ᴖ◡ᴖ๑) Här är lite bilder men jag glömde dock ta kort på alla ostar man fick smaka på, så gott! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter eventet åkte vi till Slottskogsvallen där det var bakluckeloppis. Vi gick runt där i flera timmar och tittade på allt. Jag gick sen därifrån med en ny kofta och Lejonkungen på DVD (jag försöker börja samla alla Disney filmer på DVD då jag har de flesta som VHS). Mamma hittade en hel del kläder till sig så vi var båda två nöjda. Sen blev det fika i Haga och vi kikade in i lite små butiker. Vi hann med att fika en gång till på Järntorget innan vi åkte hemmåt. Det var härligt att få tillbringa hela den dagen med mamma, jag kunde fokusera på annat än mina egna tankar och hade en härlig dag i fina Göteborg. Jag älskar dig mamma, du betyder så mycket för mig! ♡
 
 
I Söndags färgade jag håret igen. Äntligen kunde jag ha i den rosa pastellfärgen som stått på hyllan och väntat. Jag är jättenöjd! 
 
 
 
 
Manic Panic - Cotton Candy Pink
 
 
 
 
Efter att ha färgat håret åkte jag och mamma ut till Mia's Sjöbod. Jag har ju aldrig riktigt få säga hejdå till dem och få ett avslut på den här sommaren och mamma har aldrig varit där så vi åkte dit och fikade. Jag kunde krama om Anders och Mia och tacka för den här sommaren, även om den kanske inte slutade som planerat. Det var skönt att få se dem igen och prata.
 
 
Igår, måndag, åkte jag in till Stenungsund för att träffa Desirée. Vad roligt det var att se henne igen! Vi gick först till Studio West då hon skulle boka tid för att bleka sitt hår hon med. (✿◠‿◠) Sen gick vi runt på torget, pratade och kollade i butiker. Även Dessie fick stå ut med allt mitt pratande, men vad har man sina vänner för. Jag är otroligt tacksam för alla mina vänner som alltid finns där och stöttar mig när jag behöver dem. Ni ska veta att jag finns där för er med! ♡ Vi gick även och fikade imellan, såklart. Det var en mysig dag. 
 
 
Idag pratade jag med min underbara pojkvän på morgonen. Jag är verkligen så glad att jag har honom, han gör mig hel och jag vet inte vad jag skulle göra utan honom. Efter att ha pratat med honom har jag gått runt med ett leende på läpparna hela dagen. Jag har även hunnit testa första receptet i min nya bok jag köpte i lördags. (◕‿◕✿)
 
 
 
 
 
"Himmelska Frallor" ur boken Baka Vego.
 
 
 
 
 
Baka Vego är fylld av härliga och hällsosamma veganska recept utan gluten och socker. De första avsnitten handlar om råvaror och näringslära vilket var jätteintressant att läsa tycker jag. Jag kan knappt vänta på att få testa baka mer!
 
 
 
Detta är vad jag har haft för mig under tiden jag varit borta från bloggen. Jag hoppas allt är bra med er och att det inte blivit allt för många frågetecken. (^  _  ^)
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Pause

Hej!

Det har hänt mycket idag vilket gör att jag kommer ta ett paus från bloggandet framöver. Jag vet inte hur länge det kommer bli då jag behöver tid att tänka och få en rätsida på det hela. Just nu vet jag inte riktigt vad som händer och vart detta kommer leda, därför behöver jag tid. Jag ville bara säga att jag fysiskt sätt lever och har inga kroppsliga skador så man behöver inte oroa sig.




Ha det bäst tills vi hörs igen!

Kram på er ❤️

Follow on Bloglovin


Missing ♡

Hej på er!
Jag låg kvar i sängen sådär länge imorse igen. Det är skönt men samtidigt känns det inte alltid lika bra då jag ligger kvar i brist på motivation till att gå upp. Dagar då jag inte har något planerat alls kan jag bara känna att det inte finns någon mening med att gå upp ur sängen. Men jag lyckas alltid ta mig upp tillslut och hitta på saker som jag vet brukar få mig på bättre humör. Just nu skulle jag bara behöva ha en paus från min egen hjärna så jag får försöka sysselsätta den så gott jag kan. Därför gjorde jag mig iordning efter frukosten då jag och mamma skulle åka och handla. Dock fick vi vänta på att Erik skulle komma med färgan först för han kan inte ta sig hem annars. Medan jag väntade tog jag tag i att packa upp alla kläder som kom från Nya Zeeland förra veckan. Jag lyckades, tro det eller ej, att knö in allt i garderoben. Men nu finns det absolut ingen plats kvar (vilka i-landsproblem jag har, haha). (๑>ᴗ<๑)
 
Jag och mamma var sen iväg och handlade. Även om det kanske inte är världens största äventyr så är det kul att komma iväg en sväng, det händer något än att bara vara hemma. När vi sen kom hem åt jag och tog det lugnt en stund innan jag begav mig ut på en jättehärlig promenad i skogen. Den var välbehövlig kan jag säga då jag mår så mycket bättre nu efteråt. Att få lite medelande från kompisar som muntrar upp är också något som hjälper så mycket mer än man kanske tror. Det behöver inte vara mycket, men bara man känner att man har dem där utan att man själv behöver vara den som kontaktar varje gång är guld värt. Jag älskar er alla mina underbara vänner, ni vet vilka ni är. ♡
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu kokar snart kaffet på spisen och resten av kvällen ska jag ta det lugnt med familjen. Kanske man kan hitta någon bra film att titta på. (^   ^,)
 
 
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin


You need to...

Hej!
Eftersom jag var iväg igår har jag varit jättetrött idag. Tur då att man inte har något planerat så jag kunde
ligga kvar i sängen länge imorse. (^ _ -)
 
 
 
 
 
 
See the small things
 
 
 
 
Jag har inte gjort så mycket mer än att kolla på film och ta promenader med hundarna. En väldigt händelserik dag med andra ord, haha! Men jag behöver det in imellan, även om jag lätt blir uttråkad. Jag gillar ju igentligen när det händer saker och blir väldigt lätt trött på att sitta och ta det lugnt. Men eftersom det är vad min kropp och knopp behöver just nu så är det inte mycket mer att göra. Förhoppningsvis har jag mer energi imorgon och kanske hittar på något kul. (^ _ ^)
 
 
Kram på er ❤️
 
 
Follow on Bloglovin


Laughter is the best medicine

Hej!
Jag var uppe tidigt imorse och var ute med hundarna i morgondimman. Det var tjockt med dimma, men härligt friskt i luften. Sen gick jag hem och duscha innan jag gjorde mig iordning och åt frukost för att sen åka vidare mot Bohus. Min kompis Ludde och hans flickvän Clara har nyligen flyttat till en lägenhet där så jag och Amanda skulle komma och hälsa på. (^  ^,) Det var så roligt att se dem alla igen och lägenheten är jättefin! 
 
Efter att få pratat och kollat lite vad alla haft för sig i sommar åkte vi alla fyra in till Göteborg och Kulturkalaset. Vi gick runt, skrattade, pratade, fikade och hade jätteroligt! När vi var i Haga började det regna. Vi skulle igentligen då till Rix FM festivalen, men hade ingen lust att stå där i regnet så vi smet in på ett café där vi tillbringade resten av eftermiddagen. (◠‿◠ ) Jag vet inte hur länge vi satt där, men det var ett bra tag. Jag har inte skrattat så mycket på länge. Det var verkligen så härligt att bara umgås och ha det roligt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lilla jag idag
 
 
 
 
 
 
När klockan började bli mycket började vi dra oss tillbaka till bilen. Ludde var snäll och körde till och från Göteborg så jag kunde låta bilen stå i Bohus under dagen. Efter att ha sagt hejdå till Clara och Ludde åkte jag och Amanda tillsammans tillbaka till Orust. Hon skulle hem till sina föräldrar i Svanesund. 
 
Nu sitter jag hemma i soffan och tänkte kolla på film. Vi får se hur länge jag orkar stanna uppe. 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Little of each

Hi!
Jag hade en såndär dag då jag tog god tid på mig med allt jag gjorde imorse. Allt från att gå upp ur sängen, göra mig iordning, promenad med hundarna och sen frukost. (^ _ ^) Men det var bara härligt, att få vakna i min egen takt. 
 
Mitt på dagen åkte jag, mamma och pappa iväg. Först en sväng till Henån och second hand butiken som ligger där. Jag hittade en bok men letade reda på en till eftersom man fick två böcker för 5kr. (≧▽≦) Det är ju perfekt! Sen åkte vi vidare in till Torp då pappa skulle till Biltema. Jag var inne på torp en sväng själv då jag ville se om jag kunde hitta sjögräs i någon av matbutikerna. Men tyvärr hittade jag ingen.... Vi får vell se när det börjar dyka upp, jag vet att vissa ICA butiker har börjar sälja det. 
 
Påvägen hem stannade vi på Hafsten camping för att boka plats för husvagnen i vinter. Vi har ju husvagnen ståendes där hela vintern så vi kan åka upp under helgerna om vi vill eller känner för det. (^   ^,) Allt detta tog hela dagen så vi var inte hemma förrän på eftermiddagen. Nu ska vi snart äta middag. Till mig blir det en bönmix, räkor och sjögrässallad som jag har kvar sen igår (den som spar hen har). Mumms!
 
 
 
 
 
Pokémonfigurerna jag köpte igår. Detta var några av mina favoriter när jag var yngre. 
 
 
 
 
 
Kram på er ❤️
 
 
 
Follow on Bloglovin


Spontain Day

Moshi Moshi!
Jag och mamma hade pratat lite om att åka in till Göteborg och gå på Kulturkalaset idag, ifall vi båda mådde bra. Jag mådde förvånansvärt bra imorse, tyvärr kan jag inte säga det samma om mamma. Men jag bestämmde mig för att åka in till Göteborg iaf, även om det skulle betyda en dag för mig själv. När jag satte mig för att äta frukost skickade jag iväg ett snabbt medelande till Caroline, som bor i Göteborgstrakten, och berättade att jag skulle in så var hon ledig kunde vi mötas upp. Tro det eller ej men hon befann sig på Orust och skulle strax åka tillbaka till Göteborg. Så jag slängde i mig frukosten och gjorde mig iordning för att sen möta Caroline i Stenungsund. Sen åkte vi in tillsammans till Göteborg. (*⌒ヮ⌒*)Ibland har man tur!
 
Vi gick runt och pratade lite och kollade på marknaden. Det var inte utan att man kunde köpa med sig lite gott som i mitt fall blev torkad frukt och nötter. (◕‿◕✿) Mumms! Det blev inte jättelänge Carro kunde stanna då hon hade andra ärenden idag. Men det var kul att få en stund med henne, bästaste systra mi! ♡
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter att ha sagt hejdå promenerade jag iväg till en bakluckeloppis som är i Göteborg hela veckan. Den var inte jättestor men jag hittade en super fin topp och några små Pokémon figurer så jag är jättenöjd. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag har ett litet pysselprojekt som jag behöver Pokémon figurer till men jag kan inte hitta mina gamla från när jag var liten. Därför blev jag så glad när jag hittade några billigt. 
 
Resten av eftermiddagen strosade jag mest runt och kollade på alla olika marknadsstånd och aktiviteter som finns runt om i Göteborg under Kulturkalaset. Hela staden är så full av liv under denna veckan och det är så roligt att bara gå runt och smittas av den härliga stämningen. De delade ut gratis glass också och det tackar man ju inte nej till, hihi. (^ _ -) Innan jag åkte hem köpte jag med mig lite sjögrässallad från en sushi restaurang. Jag måste verkligen hitta recept och inköpsställen så jag kan göra min egen, det är såååå gott! (๑✧◡✧๑)
 
 
 
 
 
Loppis!
 
 
 
 
 
Göteborg är verkligen mysigt och vackert! Speciellt soliga dagar som denna.
 
 
 
 
Hemma har jag inte hunnit göra mer än att packa upp väskan, påsarna och ätit middag. Nu finns det nykokt kaffe så jag tänkte mysa lite med mamma och pappa. Det är ju fredag, kanske vi hittar någon bra film att se. 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Three holes

Hi!
Jag sov så gott inatt och låg och drog mig en stund imorse innan jag gick upp. Så härligt! (^   ^) Sen tog jag en härlig dusch innan jag åt frukost med mamma medan vi kollade på film. 
 
Jag har mått bättre idag, även om jag fortfarande är trött. Men jag och mamma åkte ändå iväg en sväng då jag behövde lämna tillbaka en bok på biblioteket och låna en ny. Sen åkte vi hem till Vanessa och fikade. Hon var snäll och hjälpte mig ta fler hål i öronen. Jag hade redan sterila örhängen och hon hade sterila kanyler så allt gjordes på rätt sätt. (^_-) Nu har jag två nya hål i ena örat och ett till det andra, så nöjd! Tack Vanessa, du är verkligen bäst! Jag älskar dig käraste kusin 💖 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var mysigt att fika och får prata en stund, men tiden rann iväg och sen var det dags fär mig och mamma att åka hem. Nu är jag jättetrött och tänker ta det lugnt resten av kvällen. Och jag har en ny bok att läsa, o(^▽^)o
 
 
 
Kram på er ❤️
 
Follow on Bloglovin


Package from the other side

Hej på er!
Jag gick upp imorse och började göra mig ordning för att senare mötas upp med min vän, som jag nämnde igår. Men ju längre jag var uppe desto sämre mådde jag. Tillslut satt jag i köket och kallsvettades samtidigt som jag mådde illa. Det var inte mycket mer att göra än att ställa in allting och tillbringa dagen på soffan.  (  ˘  _  ˘  ) Så typiskt, jag hade verkligen sett fram imot att få träffa honom igen då vi inte setts på flera år. Men det är inte så mycket att göra, vi får försöka ses någon annan gång. 

Därför har det blivit endel film för mig idag. Imorse kollade jag på en jättebra film som heter Endless Love. Den handlar om en kille som är kär i en tjej under hela high school men aldrig vågar säga något. När de sen tar examen dyker ett tillfälle upp och de faller för varandra. Men det är inte utan svårigheter deras förhållande. Filmen visar dock på hur otroligt vacker kärlek är och så länge man har kärleken behöver man inte mycket mer, kärleken övervinner allt och den är värd att kämpa för. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det har blivit fler filmer och serier in imellan men jag kan inte berätta om alla, haha! (๑>ᴗ<๑)  Kan dock nämna att jag tittade på the Longest Ride med mamma nu på kvällen. Jag har skrivit om den förut men måste skriva igen för den är så bra!! Filmer baserade på Nicholas Spark's böcker är verkligen så fina. ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊ ♡ Ända negativa med att se så mycket romantiska filmer är att den person mitt hjärta tillhör befinner sig på andra sidan jordklotet. Jag saknar honom. 
 
Mamma och pappa åkte ner till affären för att hämta ut några paket på kvällen. Jag åkte med mest för att komma iväg hemifrån en stund. När de kom ut ur affären bar de på tre stora paket; mina paket från Nya Zeeland har kommit!! o(*⌒ヮ⌒*)o Jag hade ju kläder, skor, böcker och lite annat som jag inte fick med mig i resväskorna hem. Därför packade jag ner dem i kartonger. Josefin har varit super snäll och haft dem hemma hos sig tills jag hade fått min lön och kunde föra över pengar till henne så hon kunde skicka dem till mig. Nu har allt kommit och inget har gått sönder på vägen. Jag kan inte ljuga, det finns kläder och skor som jag saknat och längtat efter nu i sommar så jag är väldigt glad över att det äntligen är här. Och mina kokböcker har jag verkligen saknat! Imorgon kommer jag dock få tampas med ett litet problem; få plats med alla kläder i garderoben, hihi! Men det ska nog gå bra. (^ _ -)
 
 
 
Nu är jag jättetrött och ska krypa ner i sängen. Jag sov inte mycket natten innan... Tur är vell det att jag inte har någon tid att passa imorgon så jag kan få sova ut och förhoppningsvis vakna piggare imorgon. 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Easy day

Hej!
Jag sov riktigt länge imorse och gick upp helt i min egen takt. Det är så skönt sådana dagar man kan göra det och verkligen njuta av det. (^   ^,)
 
Efter en lång frukost bakade jag en kaka. Jag använde samma recept som till muffinsen igår men gjorde en kaka den här gången istället. Det var lite frosting och fudge kvar sen igår så det använde jag sen på kvällen för att dekorera kakan med innan jag och mamma åkte ner till mormor, morfar och Lisa (morfars syster) för att fika. (^ _ ^) Det var mysigt.
 
 
 
 
 
 
Jag tröttnat aldrig på utsikten från mormor och morfars balkong,
 
 
 
 
 
 
Annars har jag bara tagit det lugnt idag. Det har varit strålande väder idag igen så jag har passat på att promenera med hundarna. Det är verkligen så härligt och man får tid att tänka och fundera. Min typ av terapi, hihi! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu är jag dock väldigt trött och tänker snart bege mig in till sängen. Imorgon ska jag iväg till Göteborg med en vän jag inte sätt på vääääldigt länge, det ska bli jätteroligt. 
 
 
 
Kram på er ❤️
 
Follow on Bloglovin


Fudgy Caramel with salt

Kia Ora!
Jag har mår fortfarande bättre och bättre för var dag som går, även om jag kännt mig rätt svag och trött idag. Men jag har inte orkat sitta still på baken en dag till så jag var iväg och handlade efter frukost med mamma. Innan det hade jag kollat recept så vi kunde köpa ingredienser så jag kunde baka senare. Vi var borta rätt länge då vi pantade alla sommarens burkar och flaskor också, men det blev en slant. (^  _  -) Och skönt var det att få det gjort.
 
Efter att ha tagit det lugnt en liten stund och ätit lunch, när vi kom hem, satte jag igång med bakandet. Det känns som om det var evigheter sedan jag gjorde cupcakes så det är vad det blivit idag. Veganska salted caramel cupcakes med både fudge och kola. Yum! ꒰⁎ᵉ̷͈ ꒵ ᵉ̷͈⁎꒱໊
 
 
 
 
 
Muffins med bitar av kola i, på det en salted caramel frosting
och allt är toppat med hemkokt fudge som jag smulat sönder.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Solen skinér och det har varit varmt så när jag allt var klart och stod för att svalna tog jag en promenad med hundarna, jag behövde frisk luft. Det fick bli en promenad i skogen då vi fick lite skugga. (^    ^,)
 
 
 
 
 
Lite svårt att se för jag tog bilden med mobilen, men det är fullt av fjärilar på blommorna här. 
Ni kan se några citronfjärilar till vänster och till höger är det påfågelöga. 
 
 
 
 
 
Nu sitter jag och tar det lugnt medan musiken strömmar ur högtalarna. Den har varit på hela tiden när jag bakat. Vissa låtar kanske inte är så bra att lyssna på känner jag, hehe; "My loneliness is killing' me and I, I must confess I still believe. When I'm not with you I lose my mind, Give me a sign". Lyssnar på lite gamla låtar från början av 00, hihi! (๑>◡<๑) Men för det mesta blir jag bara glad av musiken och dansar runt och sjunger samtidigt som jag bakar. 
 
 
Jag tror jag ska gå ut på altanen nu och läsa en stund i kvällsolen. 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Sunny Cleaning Song

Hej!
Jag hade en härlig sovmorgon imorse och gick upp i min egen takt. Solen skén så jag tog en lite längre morgonpromenad med hundarna innan jag gick hem för att göra frukost. Så härligt! (^▽^)
 
Efter att ha suttit vid TV:n en stund och ritat lite satte jag fart med att börja städa i köket. Det var inte planerat att jag skulle städa så mycket som jag gjorde, men jag satte på musik och kom riktigt in i det så allt bara flöt på. Det verkar som om jag redan håller på att hitta tillbaka till mig själv igen om jag börjar städa som jag brukar när jag inte har något att göra, haha! (≧▽≦) Köket blev rent och snyggt, sen städade jag toaletten och dammsög de flesta rummen på nedervåningen. Efter det var jag helt slut och hamnade på soffan igen. 
 
Mamma och pappa kom hem inte långt därefter och min städning var mycket uppskattad. De var glada och haft det jättebra, vilket gör mig glad. Jag älskar mina föräldrar och vill att de ska ha det bästa! 
 
 
På eftermiddagen tog jag en låååång underbar dusch och har piggnat till efter det. Jag tog även en kvällspromenad i solen, med hundarna såklart, innan vi grillade till kvällsmat. Jag åt vegansk korv med blomkålsmos och kokta morötter från farmors trädgård. Enkelt men såå gott! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu ringde precis farfar och han kommer komma upp med färsk makrill färdigfilead och klar. Vilken lyx! Ibland är det toppen med en släkt som fiskar. Nu vet jag vad jag ska äta imorgon. (^_-)
 
 
 
Kram på er ❤️
 
Follow on Bloglovin


Ponny on fire

Hello!
Efter en morgonpromenad med hundarna började jag den här dagen med att prata med hjärtat. Det är nästan obeskrivligt hur härligt det är att prata med honom och ännu värre att beskriva hur ont saknaden ibland gör. Jag är iaf så glad att jag har honom och att vi kommer inte vara ifrån varandra för evigt. Tyvärr kommer han dock inte komma så snart som jag hoppats/trott. Men han kommer innan vintern om allt går som det ska. 
 
Även om jag kände mig otroligt trött imorse har jag mått bättre idag efter att ha fått prata med min andra hälft. Resten av dagen har jag tagit det lugnt. Jag har gått på fler promenader med hundarna, målat lite, plockat ur diskmaskinen och små pysslat med olika saker. Sen har det blivit mycket tid på soffan idag med för att bara ta det lugnt. (^  _  ^)
 
 
 
 
Ponyta
 
 
 
 
 
 
Nu har jag kört Erik till en kompis i Svanesund och när jag kom hem kollade jag till hästarna. Dokka ska ju ha föl i September så vi kollar till henne varje kväll utifall fölet skulle komma tidigt. Hon är ju sååå tjock! Men inatt blir det inte bli något föl. (^_-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Snar ska jag göra mig iordning och lägga mig i sängen och läsa. Imorgon kommer mamma och pappa hem igen, de har varit ute med husvagnen för att få komma iväg själva ett tag. (^   ^) Det ska bli skönt att ha dem hemma igen. Jag klarar mig själv men när jag är hemma känns det tomt utan dem och det är skönt att ha dem här när jag inte mår 100% bra. Men det går framåt för varje dag och jag är snart mitt vanliga super glada positiva jag igen full av energi. 
 
 
Kram på er ❤️
 
 
Follow on Bloglovin


Colours of the wind

Hi!
Det var meningen att jag skulle jobba denna helgen, så jag gick upp imorse och gjorde mina rutiner. Tyvär hjälpte inte det för att få bort ångesten och stressen jag tampas med. Det är det jag mått dåligt av den senaste tiden. Imorse försökte jag verkligen kämpa då jag ville jobba denna helgen, men det gick bara inte. Hela min kropp kämpade imot... Därför har det fått blivit en lugn dag på soffan istället. 
 
Jag har kollat på serier och film och även målat lite i min målarbok. Ute har regnet öst ner vilket gjort att jag stannat inne hela dagen, förutom en kortis då jag åkte till affären och hämtade ett paket till Erik och köpte mandelmjölk till mig. Men det kanske bara var bra att vädret varit tråkigt för jag har verkligen tagit det lugnt då. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi får se om det blir soffan imorgon också eller om jag kanske kan hitta på något annat. Det beror helt på vad min kropp säger. Men jag hoppas på finare väder så jag kan ta lite fler och längre promenader med hundarna. Det är något som alltid får mig att må bättre.
 
Snart ska jag förflytta mig från soffan och in i sängen där jag ska lägga mig och läsa tills jag inte orkar mer. (^   ^,)
 
 
 
Kram på er ❤️
 
 
Follow on Bloglovin