Tupperware in NZ

Hello!
Det går sådär med bloggandet när jag är hemma med hjärtat, hihi! Jag har saknat honom och vill inte sitta vid datorn när jag kan umgås med honom, därför blev det inget bloggande igår. 
 
Jag var dock inte hemma hela dagen. Hjärtat hade en kund så Josefin kom och hämtade mig på förmiddagen efter att jag tagit en härlig dusch. (^  ^,) Tai Mana var med Josefin, det var roligt att se honom igen. Påvägen hem till dem stötte vi på en marknad, lite hippie liknande, i Levin som vi stannade på en snabbis. Det var inte så mycket men vi fick se ett litet cirkusframträdande och Tai Mana fick hoppa i hoppborgen. Det är mysigt när man gör helt oplanerade saker som detta. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen åkte vi hem till Josefin i Otaki. Vi tog det mest lugnt och fixade med lite bilder från resan. Senare på dagen hade de ett Tupperware party, vilket var en av anledningarna till varför jag kom dit. (^  -  ^) Det var intressant att se hur Tupperware är i ett annat land. Jag tycker inte det var så annorlunda jämfört med i Sverige, men det är ändå roligt då jag själv varit Tupperware säljare. (^ _ -)  Att det serverades kex, ost, gravad lax, kakor, vindruvor och annat små plock var ju inte helt fel heller. ꒰⁎ᵉ̷͈ ꒵ ᵉ̷͈⁎꒱໊
 
 
 
 
 
 
 
Jag fick med mig en katalog och en liten nyckelring. 
 
 
 
 
 
 
Hjärtat kom och hämtade mig senare och vi hade en lugn kväll hemma. 
 
Idag hade vi en lång och härlig sovmorgon och gick inte upp ur sängen förrän rätt sent. Det är så lediga dagar ska vara. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Vi har inte gjort så jättemycket, utan mest varit hemma. Jag har rakat håret på hjärtat och vi har gjort lite små ärenden. Nu sitter vi och tar det lugnt. 
 
 
 
Imorgon börjar hans jobbvecka och jag kommer vara hemma. Det får bli en tvätt dag för mig tror jag, hihi!
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback