Tai Mana 4 🎂

Hej!
Hoppsan, dÀr gick tvÄ dagar utan bloggning, hihi. (*^  ^*) Jag tÀnkte dela upp det i tvÄ bloginlÀgg för att göra det lÀttare, och detta kommer bli för i lördags dÄ vi hade Tai Manas fyra-Ärskalas. 
 
 
Jag och Josefin hade stĂ€llt klockan sĂ„ vi inte skulle sova för lĂ€nge. Men vi tog det Ă€ndĂ„ lugnt och vaknade i lugn och ro. Efter en lika lugn frukost (Sara och barnen var ute och gick med hundarna) satte jag igĂ„ng med att göra frostingen till Tai Manas tĂ„rta. Meningen var att det skulle bli en marĂ€ngsmörkrĂ€m men pĂ„ första försöket skĂ€rde den sig. Det var ju typiskt, men jag satte igĂ„ng och gjorde en ny satts. Josefin tyckte det sĂ„g bra ut att bara ha marĂ€ngen och jag tĂ€nkte varför inte. SĂ„ det blev en italiensk marĂ€ng frosting till tĂ„rtan. Mumms!! ꒰⁎ᔉ̷͈ à„Łê’” à„ąá”‰Ì·ÍˆâŽê’±à»Š  Tai Mana hade bestĂ€mt att det skulle vara en Teenage Mutant Ninja Turtles tĂ„rta sĂ„ Sara hade köpt Raphael som figur att sĂ€tta uppe pĂ„ tĂ„rtan. Det blev riktigt hĂ€ftigt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
NĂ€r tĂ„rtan var klar gick jag och duschade och gjorde mig iordning. Under tiden annlĂ€nde alla gĂ€ster och Tai Mana hann öppna nĂ€stan alla presenter. NĂ€r jag kom ut var de i full gĂ„ng med att leka. Det rammlade Ă€ven in lite fler gĂ€ster sĂ„ jag fick se honom öppna nĂ„gra paket. Han fick massor av roligt och var sĂ„ glad som bara ett barn kan vara pĂ„ sitt födelsedagskalas. Lillasyster Amaia sprang runt i en liten söt, rosa feklĂ€nning. (àč‘᎖◥᎖àč‘)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kladdkakan var ocksÄ mycket populÀr och jag fick en hel del beröm för den.
Det var "bara" en vanlig svensk kladdkaka och det kan ju aldrig gÄ fel. (^ _ -)
Snittarna med strössel Àr vanligt vitt rostbröd som de har smör pÄ och sen strösslar.
Det kallas för "Fairy Bread" och Àr en vanlig sak de har pÄ barnkalas hÀr. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Banankaka med crÚme pùtissiÚre och dulce de leche tÀckt med italiensk marÀng. 
SĂ„Ă„Ă„ goott!!
 
 
 
 
 
Efter kalaset hjĂ€lpte jag Josefin med att stĂ€da undan lite. Sara och barnen skulle pĂ„ simning sĂ„ nĂ€r det Ă„kt gjorde jag och Josefin te och kaffe. Sen tog vi varsin tallrik och fyllde med sötsaker som blivit över och kröp upp i soffan och tittade pĂ„ film. (àč‘>ᮗ<àč‘) Det Ă€r det bĂ€sta som finns, att bara vila efter ett kalas och mummsa i sig av sĂ„dant som blivit över. 
 
Tim kom och hÀmtade mig senare pÄ kvÀllen nÀr han kom hem frÄn jobbet. Vi Äkte sen hem och hade en lugn kvÀll hemma. Dave kom över en stund vilket var trevligt. (^   ^,) Det var en vÀldigt rolig och hÀrlig lördag med andra ord, tillsammans med underbara mÀnniskor!
 
 
Kram pĂ„ er ❀
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

  Namn:
Kom ihÄg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar hĂ€r sĂ„ blir jag vĂ€ldigt glad:

Trackback