Rivendell

Hello!
Jag var iväg hela dagen igår. Först gick jag upp 04:30 för att hinna ha i en till omgång med rosa hårfärg innan Tim körde mig till Josefin. Det var snällt av honom att gå upp så tidigt och köra mig dit innan han skulle till jobbet. Jag har verkligen en helt underbar pojkvän! Jag och Josefin åkte och släppte av Sara (mamman i familjen Josefin jobbar i) vid tåget i Waikanae och sen började vi åka över bergen för att komma till andra sidan, Upper hutt. (^ _ ^) Det var en väldigt smal och slingrig väg så det var lite läskigt, men det gick bara bra. Utsikten var jättefin i soluppgången. 
 
Annledningen till varför vi gick upp så tidigt är för att Josefin skulle på en photoshoot som hon vann då vi var på Pride i Wellington. Jag vann också en men avbokade då jag åker hem till Sverige nästa vecka. Men jag fick följa med Josefin på hennes dag som modell, vilket var jätteroligt! 
 
Vi kom dit mycket tidigare än planerat så vi åkte till McDonalds och åt frukost. Vi satt där inne och pratade och bara tog det lugnt. Sen åkte vi för att se om det fanns någon kortare vandringsled eller liknande vi kunde gå medan vi väntade. Vi snubblade över inget mindre än platsen där de spelade in Rivendell, alvernas rike, i Sagan om Ringen. (๑✧◡✧๑) Själva byggnaderna och allt är ju datorgjort, men det var ändå roligt att ha varit där!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Förutom denna porten som de går ut genom när de lämnar Rivendell så var det bara skog. 
Man kunde se på kartan vart t.ex. Frodos sovrum eller Elronds hus var så vi har gått igenom deras rum, hihi!
Frodos rum hade en hel del ormbunkar. (^ _ -)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var roligt att bara snubbla över detta när man minnst anade det. Det var lagom för oss att åka till fotograferingen sen. Ägaren till fotostudion var jättetrevlig. Hon har allt hemma så studion var i hennes hus och hon hatte många olika uppsättningar utomhus för att ta kort. Josefin blev sminkad, iordningjord i håret och valde ut olika outfits för olika fotograferingar och sminkningar. Sen satte vi igång. Det var jätteroligt att se på, Josefin strålade hela hon och hon var så vacker! Ena stunden var hon jättesöt, sen var hon vacker eller snygg och i nästa stund kunde hon vara sexig. Jag fick hjälpa till att hålla i blixten och ställa mig med ett färgrutnät innan vi fotade på nya platser så fotografen kunde ställa in kameran rätt. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var en jätterolig dag och bilderna blev jättefina på Josefin. Mitt på dagen fick vi en god sallad från deras trädgård. Vi var inte klara förrän strax efter fyra på eftermiddagen och kom inte iväg förrän då. Vi åkte samma slingriga väg över bergen för att undvika traffiken från Wellington. Vi skrattade och hade roligt åt spänningen om det skulle komma möte eller inte, haha!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tillbaka i Levin åkte vi till Focal Point och åt en ost- och nötbricka till middag. Inte det nyttigaste kanske, men mumms så gott!! ꒰⁎ᵉ̷͈ ꒵ ᵉ̷͈⁎꒱໊
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hemma behövde jag inte vänta länge innan hjärtat kom hem från jobbet. Vi gjorde inte så mycket utan tog det lugnt och sen la vi oss för att sova. 
 
Jag har sovit jättegott, men vaknade mitt i natten av att min halls gjorde jätteont och jag hade svårt att svälja. Det kändes även som om jag hade feber så jag tog en tablett och lyckades sen somna om. Hallsen var något bättre när jag vaknade men den gör fortfarande ont och min näsa har börjat rinna. Roligt att åka på en förkylning nu! Jag kan ju bara hålla tummarna och hoppas på att det går över till på tisdag då jag flyger hem till Sverige. 
 
Nu ska jag gå och baka ut några surdegsbullar jag har på jäsning. Det blir hamburgare till middag så jag tänkte göra eget bröd att ha till. 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback