On the Feets

Moshi Moshi!
Jag var vaken vid fem imorse och kunde inte somna om förrän strax innan hjärtats alarm. Sen låg jag och sov från och till fram tills hjärtat gick till duschen. Det är vardag igen och han skulle till jobbet. Men vi har våra rutiner, han kommer in med kaffe på sängen och vi dricker kaffe tillsammans innan han åker till jobbet. Han är verkligen jättegullig och världens bästa! ♡ ( ◠‿◠ ) Jag satt kvar i sängen och försökte vakna till innan jag gick upp och gjorde mig iordning. Efter frukost gick jag ut i solen och varvade joggning med att promenera. Jag var ute i ungefär en timma, det var jättehärligt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När jag kom tillbaka stretchade jag i lung och ro och lät kroppen varva ner inna jag tog en härlig dusch. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Det blev sen en sen lunch, men vad gör vell det. (^   ^,) Jag satt och tog det lugn en stund innan jag promenerade till affären för att köpa lite mat till middagen. 
 
 
Väl hemma igen bakade jag några kex från ett recept jag snubblade över häromdagen. De var väldigt enkla att göra och innehåller både fullkornsmjöl, rågkross, havregryn och inget socker. Därför var jag nyfiken och de blev jättebra! Perfekt att ha vår oerhört nyttiga nutella på, haha! (๑>ᴗ<๑)
 
 
 
 
 
Några runda och några Hello Kitty. Det syns dock inte så bra på bilden. 
 
 
 
 
 
 
 
Vi hade kvar grönsaker sen igår så till middag wokade jag grönsaker, kokade nudlar och stekte tofu med sesamfrön. Jag experimenterade sen ihop en sås/dressing med tahini, mango chutney, soya sås och lime. Det blev faktisgt riktigt gott och jag fick chansen att använda mina nya choppsticks jag köpte i Japan. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Maten var klar och hann svalna lagom till hjärtat kom hem från jobbet. Jag hann till och med diska och städa undan i köket medan jag lyssnade och sjöng med till låtar från 2000-2010. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efterrätt blev kex med nutella, yummie! (^  -  ^) Nu sitter vi och tar det lugnt som vi brukar göra. Jag ska snart gå och börja göra mig iordning för att krypa ner i sängen. 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback