Magic Hands, Mud & Water

Hi!
Det är Josefins födelsedag, hipp hipp hurra!!  “:♡.•♬✧⁽⁽ o(〃^▽^〃)o ⁾⁾*+:•*∴  Jag sjöng lite för henne imorse, men det var inte så populärt haha! Vi började dagen som vi brukar med frukost i det fria. Solen hade redan börjat komma fram och det såg ut att bli en fin dag. (^  ^) 
 
 
 
 
 
 
 
Vår dagliga morgon-gröt!
 
 
 
 
 
 
Vi såg föresten två kiwi-fåglar igårkväll på Rainbow Springs efter mörkrets intrång. De var jättemysigt att vandra runt där i mörkret med alla fina ljus. Bilder kommer komma när jag kommit hem, det är för många för att redigera nu när vi sitter på McDonalds. (^ _ -) 
 
 
 
 
Tillbaka till idag. Efter att ha ätit och packat ihop åkte vi in till Rotorua och Polynesian Spa, idag var det spa dag! De hade en tid för oss på det packetet vi kollat på (Deluxe Mud Therapy), vilken tur. Under tiden vi väntade hade vi tillgång till en mängd olika varma poler utomhus med allt från 36 grader till 42 grader. Där fanns även ett "isbad" som var skönt att doppa sig i imellanåt när man blev för varm. Det var super härligt att ligga i det varma vattnet och bara slappna av. Vi pratade på om allt möjligt som vanligt och bara njöt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Utsikt över Lake Rotorua.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När det sen var dags för vår behandling gick vi och tvättade av oss och bytte till morgonrockar och engångs trosor man fick. Två killar kom och hämtade oss, en kille till oss var. Det började med massage, och oj vad härligt det var. Hans händer var helt magiska! (๑✧◡✧๑) Jag hade kunnat ligga där hela dagen. Efter massagen fick vi en lerbehandling där vi båda två blev inkletade med lera på både kropp och ansikte. Det var jätteskönt när man inte behöver göra något själv och bara blir ompysslad. Medan vi låg med leran masserade de våra huvuden. Rena himmelriket! Sen fick vi duscha av oss i en dusch som låg ansluten till rummet vi hade (jag och Josefin var i samma rum). När vi duschat av oss all lera blev vi insmörjda med fuktgivande kräm i både ansiktet och på hela kroppen. Jag borde göra detta oftare, hihi! ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊  Medan vi vaknade till fick vi sitta i en lounge med varsin kopp te och citronvatten. Vi var både jätteavslappnade och lyriska över killarnas magiska händer. 
 
 
 
Vi lyckades ändå vakna till, gå och byta om och åka in till Rotorua centrum. Där gick vi på jakt efter mat eftersom vi inte ätit någon lunch ännu. Jag köpte sushi och Josefin pizza. Vi satte oss i en mysig park och åt medan vi tog det lugnt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Till efterrätt blev det sedan jättegod kulglass från ett mysigt café. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Detta har verkligen varit en underbar dag, och jag hoppas Josefin är nöjd med sin födelsedag (vilket jag är rätt säker på att hon är). Hon förtjänar det bästa! Ibland undrar jag hur mitt liv hade sett ut idag om jag inte träffat henne, men det vill jag inte äns tänka på då hon hjälpt mig växa något enormt som person! Tack Josefin för att du är du och för att du är en sån hel galen och underbar vän. Best Friends for Ever! ♡ 
 
 
Nu har vi kommit fram till Taupo och sitter på McDonalds för att planera lite inför morgondagen, vår sista dag på denna resan. (^  ^,) 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback