Freezing Sunshine

Hi!
Det har verkligen varit kallt inatt, jag ville inte lämna sängen imorse utan låg kvar under täcket en bra stund. Hjärtat kom inte med kaffe på sängen som han brukar innan han åkte till jobbet. Jag låg kvar ett tag till efter han åkt men tillslut var jag tvungen att gå upp så jag gjorde mina vanliga morgonrutiner, satte på en tvätt och gjorde frukost. Sen drog jag mig tillbaka till sängen och ner under täcker, hihi! ( ◠‿◠ )
 
Jag satt kvar i sängen tills solen börjat värma på lite mer. Då gjorde jag mig iordning och gick en promenad till centrum för att handla lite matvaror. Men innan jag gick till affären gick jag en lite längre promenad för att få röra lite på mig i det härliga vädret. Solen skén från en blå himmel så det tog inte jättelång tid innan jag fått upp värmen någorlunda. (^   ^) Det var skönt att få komma ut en sväng. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag var borta i nästan två timmar så när jag kom tillbaka var det dags att göra lunch. Jag har testat en väldigt god kombination de senaste dagarna. Jag kokar mannagrynsgröt med osötad mandelmjölk och russin. Sen skär jag en banan i tunna skivor och blandar i. Det toppar jag med lite hemmagjord granola och kanel. Ibland har jag även i lite mer vanilj, det blir som en god banan- och vaniljpudding. Så gott! ꒰⁎ᵉ̷͈  ꒵  ᵉ̷͈⁎꒱໊
 
Nu sitter jag med nymålade tånaglar och väntar på att de ska torka. Sen ska jag börja med middagen som idag blir en vegansk korv stroganoff med couscous och sallad. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Det ska bli roligt att se hur detta receptet fungerar, det var ett tag sedan jag testade nya recept nu. Någon mer än jag som tycker om att testa nya nyttiga och goda recepet? Ni får jättegärna dela med er i kommentarsfältet. (^ _ -)
 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback