Do you believe in magic?

Hej!
Jag var bombtät så fort jag satte mig upp ur sängen imorse. Halsen var något bättre, men gör fortfarande ont. Men jag hade bestämmt möte med Josefin, Tai Mana och Amaia idag vid bilioteket i Levin där det skulle vara en trollkarl som uppträde. (^   ^,) Så jag gjorde mig iordning och promenerade in till centrum. Jag kom precis i tid för när föreställningen börja.
 
 
 
 
 
Jonathan Usher, Magician
 
 
 
 
 
Söta Amaia!
 
 
 
 
 
 
Trollkarlen var bra, det var inga jättetrick men det var ju riktat mot barnen och han lyckades riktigt bra med att underhålla dem. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Han drog många skämt som gick hem hos barnen och var riktigt rolig.
 
 
Efter föreställningen. Gick vi och satte oss på bibliotekets fik och fikade. Vi kollade även på ett stort legobord de har just nu där barnen kan bygga med lego. Alla legobitar är vita vilket gör det hela jättehäftigt!
 
 
 
 
 
 
Medan Josefin hämtade lunchen hon packat åt barnen gick jag och Tai Mana till barnavdelningen 
där Tai Mana byggde detta höga tornet, högre än han själv. 
Jag tror han tyckte det roligaste var att rasa det, haha!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen åkte vi hem till mig och bara umgicks ett tag. Vi hittade en sida med lite norska ord som vi satt och skrattade gott åt, så jag fick ont i magen. (๑>ᴗ<๑) Ibland kan språk var väldigt roligt! Det var tråkigt att behöva säga hejdå sen då detta var sista gången jag såg Tai Mana och Amaia. Jag kommer sakna dem så mycket, de är verkligen super härliga barn!
 
 
När Josefin och barnen åkte gick jag och la mig i sängen och satte på Reign, en super bra serie jag kollar på. Jag mådde skit rent ut sagt! Näsan var bombtät, huvudet kändes som gegga och jag mådde illa. Efter någon timma tog jag en tablett till och piggnade till en timma senare. Nu mår jag hyfsat bra. Näsan är fortfarande tät och jag är trött, men jag är piggare och mår inte illa längre. 
 
Förhoppningsvis blir jag bättre imorgon. På lördag har jag och Josefin vår sista dag tillsammans och vi har planer för Palmerston North och bio senare. Därför måste jag blir frisk nu! Det blir mer te med manuka honung och vila för mig. (^  _  -)
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback