Bed & Paraparaumu

Hi!
Igår, söndag, gjorde inte jag och hjärtat så mycket. Vi låg i sängen nästan hela dagen. Det var bara en sväng mitt på dagen som vi var iväg och handlade, sen parkerade vi oss i sängen igen hihi! ( ◠‿◠ ) Men sånna dagar kan vara härliga ibland också. 
 
 
Jag sov otroligt skönt inatt, jag somnade rätt tidigt och vaknade inte förrän hjärtat gick upp ur sängen vid halv nio. Vi hade en lugn morgon och åkte sen till Paraparaumu och ligger ungerfär en halvtimma härifrån. Där gick vi i några butiker och tittade, handlade lite matvaror (nutella och jordnötssmör, hihi) och åkte sen ner till stranden för lunch. Där fanns en fish and chips shop som tydligen gör goda veganska burgare, enligt hjärtat. Jag var nyfiken så jag tog samma som honom. Sen gick vi ner och satte oss på en bänk i solen med fin utsikt över havet. Det var jättemysigt, och hjärtat hade rätt om burgarna som var jättegoda!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi åkte sen vidare till en liten promenad vi planerat att göra. Den var jättekort men väldigt brant så man fick upp lite flås iaf. Längs vägen fanns det kors som berättade ur Jesus historia. På toppen fanns en stor (14 meter hög, byggd 1958) staty av Maria. 
 
 
 
 
 
 
 
Utsikten var rätt fin, det man skymtade mellan träden. 
 
 
 
 
Sen åkte vi hemmåt. Påvägen stannade vi till i en av frukt och grönsaksaffärerna och köpte lite grönsaker för att göra en sallad till middag. Jag ska strax börja med den tänkte jag. Nu har vi bara suttit och tagit det lugn resten av dagen. Dave kom förbi en sväng med sin valp Juno. Hon växer för varje gång jag ser henne och hon är så sööt. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
Det blir nog en lugn kväll idag, kanske vi sätter på en film lite senare. Hjärtat ska upp till jobbet imorgon så det kommer inte bli så sent. 
 
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback