Baking 4 Trucks

Kia Ora!
Josefin kom och hämtade mig imorse. Jag hade precis ätit frukost och var färdigpackad för en natt hos henne. (^  -  ^) Så jag plockade snabbt ihop det sista och sen åkte vi. 
 
Vi har sen lekt med Tai Mana och Amaia under förmiddagen. Tai Manas morfar och hans fru kom förbi en liten stund och lämnade paket till Tai Mana som fyllde fyra år igår. När de hade åkt gjorde vi oss iordning och åkte till affären för att handla lite ingredienser. Jag skulle baka en tårta och kladdkaka till imorgon då de ska ha kalas för Tai Mana. Han är verkligen jättesöt och var så glad över att han fick sitta i vagnen när vi handlade. Han hjälpte mig sen att baka en banankaka som ska vara bottnarna till tårtan. (^    ^) Josefin fick Amaia att sova under tiden. Sen kokade jag en crème patissière som fyllning till tårtan och gjorde en kladdkaka. Det fanns flera som var mer än villiga till att slicka skålen efteråt, haha!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När jag var klar med bakning och diskning hade Josefin badat barnen och vi tog på oss varmt för att åka till en food truck festival som hölls i Waikane. Så mycket till festival var det inte, vi åkte förbi det först då det bara var fyra truckar. (≧▽≦) Men det var mysigt och många barnfamiljer där. Det var även live musik under kvällen som var jättebra! Jag och Josefin åt varsin våffla med banan, vaniljglass och kolasås. Tai Mana var nöjd när han fick chicken nuggets och pomesfrites. (^_^) Sen sprang han mest runt och lekte med en av sina kompisar som vi stötte på. Det var en mysig kväll!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu sitter jag och Josefin uppkurade i soffan. Jag la ihop tårtan när vi kom hem så den står i kylen nu. Sen har jag pratat med mamma på Skype i en timma. (^   ^,) Vi ska nog snart gå och lägga oss så vi orkar gå upp imorgon. Jag ska göra en frosting och dekorera tårtan imorgon innan kalaset. Det ska bli spännande att se hur denna tårtan blir, både smakmässigt och utséendemässigt. 
 
 
 
Kram på er ❤️
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback