Sunny Lemon

Hi!
Det är så härligt nu varje morgon när man drar undan gardinerna och möts av en klarblå himmel och solskén, idag var inget undantag. (◕‿◕✿) Jag kunde torka min tvätt ute i solen för första gången och kläderna luktar så gott nu! Jag skulle kunna gå och sinffa på dem hela dagen, haha. 
 
Jag och Josefin hjälptes åt att mata hästarna innan jag åt frukost. När man är två går det fort och när solen skiner har jag inget imot att börja dagen med att gå ut en sväng. (^    ^,) Efter frukost i lugn och ro gick jag ut och rensade ogräs i ett av växthusen som vi inte hann klart med igår. Det var därför inte jättemycket och det gick rätt fort. Jag passade även på att leta lite potatisar eftersom det växer mängder av potatis i det växthuset. När jag precis var klar och hade gett ogräser till hönsen kommer Caelan springandes och ropar: Elin, my mom says that we can do something that you think is very fun! Jag fick gå in och baka, hihi! o(^ ▽ ^)o Jag och Caelan bakade chokladbollar tillsammans. Caelan ville att vi skulle göra en med stevia så därför delade vi smeten i två och gjorde en vanlig med socker och en med stevia istället. Vi kunde nog haft mer stevia i den utan socker för den blev inte så söt. Men det blev gott ändå och väldigt omtyckt! (^ _ -) 
 
På eftermiddagen planterade jag ut två gurkplantor i växthuset. Det gick rätt snabbt och smidigt så jag kunde sen gå in och diska lite plåtar och ugnsgallret som behövde diskas. När jag var klar satte jag igång med att baka igen, denna gången en
citronkladdkaka med italiensk maräng. *.⋆( ˘̴͈́ ॢ꒵ॢ ˘̴͈̀ )⋆.* ӵᵘᵐᵐᵞ♡♡♡
 
 
 
 
 
 
 
 
Den blev ruskigt god, nästan farlig haha! Receptet på citronkladdkakan hittade jag på tidningen Hembakats hemsida. Som vanligt var jag ju tvungen att ändra om lite i receptet, hihi! (๑>ᴗ<๑) Jag hade bara en deciliter socker istället för tre och tre citroner (skal och saft) istället för en. När kakan sen var färdiggräddad pressade jag över saft från yttligare en citron. Jag tror antalet citroner beror på hur stark smak citronerna man använder har, jag smakade av smeten för att få till den rätta smaken jag ville ha. Att ha lite extra citronsaft över kakan när den är klar gör att den blir saftigare och ger det där lilla extra smakmässigt. Den italienska marängen blev väldigt god att ha ovanpå! ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊ Detta receptet kommer åka in i min receptbok. 
 
 
Nu har jag tänkt gå och lägga mig om en liten stund och läsa inna jag ska sova. 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: a n n i k a

Mums :D

2015-09-29 @ 18:29:55
URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback