Moving

Kia Ora!
Det är tur att jag alltid går upp mycket tidigare än jag behöver när jag har en tid att passa. Jag försöker alltid ha gott om marginal så om något skulle hända kommer jag ändå inte bli sen, händer inget har jag bara gått om tid och kan ta allt i lugn och ro. Imorse var en sån dag då det var bra att jag gick upp tidigare för att få extra tid. Anette och Geoff ändrade tiden vi skulle åka för att hjälpa Kate flytta; vi åkte en halvtimma tidigare. Men jag behövde ändå inte stressa i mig någon frukost utan hann precis att äta och dricka mitt kaffe innan vi behövde åka. (^ _ -)
 
Anette och Geoff släppte av mig, wwoofarna och Caelan vid huset i Palmerston North som Kate flyttar från. Caelan lekte med Alex medan jag och wwoofarna hjälpte till att fylla en liten lastbil Kate hyrt för dagen. Alex och Leos pappa Doug var där och hjälpte till också vilket var bra eftersom allt gick fortfare. (^   ^,) Under tiden vi höll på att flytta möbler och kartonger åkte Geoff och Anette och
köpte en ny diskmaskin. o(^ ▽ ^)o
 
 
 
 
Det blir tomt när man flyttar ut alla möbler...
 
 
 
 
När vi fyllt både den lilla lastbilen och hästtransporten, som vi hade med, åkte vi allihopa till Kates ny-gamla hus. Hon har bott där tidigare tillsammans med Alex och Leos pappa, men flyttade ut när de gick isär. Nu har han flyttat ut och bor med sin nya flickvän vilket gör att Kate kan flytta tillbaka in i det huset. Det ligger i Kimbolton så det är nära till oss, vilket är jätteroligt eftersom vi kan se Kate och pojkarna oftare! (*⌒∇⌒*) 
 
 
 
Ny-Gamla huset
 
 
 
Efter att ha lastat ut allting in i det ny-gamla huset åkte jag med Anette hem. Hon fick en väldig pollenallergi och svårt att andas, därför behövde hon åka hem för att komma bort från all pollen och ta sin medicin. Vi hade den nya diskmaskinen med oss så efter att ha ätit och Anette tagit det lugnt en stund hjälptes vi åt att instalera den och få den på plats. Sen kunde vi fylla den med disk och höra det härliga ljudet (som var väldigt tyst på denna diskmaskinen) av disk som diskas. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag tror jag håller på att bli knäpp, hur kan jag bli så uppspelt och glad över nya dammsugare och diskmaskiner haha! Men det är härligt med bra saker som underlättar arbetet och jag kan göra allt rent och fint, hihi!

Senare åkte jag och Anette upp till huset i Kimbolton igen för att se om vi kunde hjälpa till. Vi fick uppdraget att ta med den lilla lastbilen tillbaka till Palmy och lämna tillbaka den till uthyrningsfirman. (^    ^) Det gick snabbt och enkelt och påvägen hem handlade vi lite matvaror. Vi kom hem när det redan mörknat, så vi var rätt trötta. Alla andra satt redan och åt middag. Vi avslutade med att kolla på en film som gick på TV; Bron till Terabitia. Jag har sett den en gång för längesedan och mindes bara att jag tyckte den var väldigt sorglig. Det var kul att se den igen, men den är fortfarande lika sorglig och mina ögon var fyllda av tårar mer än en gång. 
 
 
Nu ska jag sluta skriva så jag kan skypa lite med mamma innan jag kryper ner i sängen. ( ◠‿◠ )
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback