Kumara Pie

Kia Ora!
Jag gick upp i lagom tid i morse så jag kunde säga hejdå till Caelan, Anette och Geoff. Det är tur att det inte är så länge de ska vara borta för jag saknar dem redan. Eike och Niel är fortfarande här så jag har mänskligt sällskap, hihi. De har varit ute och jobbat en hel del medan jag varit inne och fixat med lite av varje. Jag har bland annat städat (såklart), rostat valnötter och tvättat. 
 
Mitt på dagen gick jag ner och gosade lite med hästarna. Vi hade några morötter som var påväg att bli dåliga så jag tog med dem till hästarna. De blev väldigt glada, hihi! (๑ᴖ◡ᴖ๑) Lilly, en av minihästarna, såg så ledsen ut när jag bara gick förbi henne och gav islandshästara och Tui morötter. Minihästar har lätt för att lägga på sig så jag tyckte det var bättre att ge "non-fatties" morötterna. Därför gick jag och gosade lite extra med Lilly efteråt som kompensation. Hon är verkligen otroligt gullig, jag undrar varför jag inte har några bilder på henne!? (o.O) Om vädret tillåter i morgon (det ryktas om regn) får jag gå ner och ta lite kort på henne och Chester, som är den andra minihästen. (^    ^)
 
På eftermiddagen gjorde jag en kumarapaj med pumpapaj kryddning (pumpkin pie spice), självklart utan socker, till middag. (^ _ -)
 
 
 
 
 
 
Nu när det går mot höst i stora delar av världen dyker alla goda pumpa recept upp överallt. Här går det mot vår och är helt fel årstid för pumpa. Jag som älskar pumpapaj kryddning var väldigt sugen på pumpapaj och kom därför på idén att använda kumara, som är en slags sötpotatis, istället. Det blev väldigt gott, särskilt med pajbotten jag gjorde på nötter och havregryn. *.⋆( ˘̴͈́ ॢ꒵ॢ ˘̴͈̀ )⋆.* ӵᵘᵐᵐᵞ♡♡♡ Men suget efter pumpa-latte har inte stillats. Jag undrar om de kommer köra pumpa-latte på Starbucks här även om det är "fel" årstid. Jag håller tummarna, hihi! ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊
 
Vi tittade på två filmer ikväll. Först Dumma mej och sen Dumma mej 2, de är väldigt roliga. Jag verkligen älskar minionerna (the minions), de är för söta och gör hela filmen! Även Agnes är väldigt gullig med sin fluffiga enhörning. ꒰ ◠‿◠ ꒱໊
 
 
Nu ska jag strax lägga mig och sova. Vi får se vad jag och killarna kan hitta på för jobb i morgon. Jag har iaf ett jobb som börjar på s och slutar på tädning, haha! 
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback