Food for many

Moshi Moshi!
Jag lyckades ta mig upp när klockan ringde imorse, wow bonuspoäng till mig haha! (^   ^,)
 
Det har varit rätt fint väder ute idag, men jag har mesta delen av dagen stått i köket. Först gjorde jag ett morotsbröd med havregryn. Jag satte även igång med lunchen till alla som blev tomatsås, salami-chips, korv, nudlar och surimi. Det blev lite ta vad du vill ha, hihi! (^_-) Under tiden jag gjorde lunchen gjorde jag även en bulldeg som fick jäsa i lugn och ro. På eftermiddagen bakade jag och Josefine ut den och gjorde kanelbullar. (๑ᴖ◡ᴖ๑) De var lika populärt som vanlig och eftersom vi är åtta personer som bor här nu var bullarna borta i ett naffs. Det fanns en kvar nu på kvällen innan jag gick in till mitt rum, haha! Men det är bara roligt att det uppskattas när man bakar. Jag gjorde även en äpplekaka, glutenfri och sockerfri, som blev väldigt god. Den åt vi som efterrätt på kvällen, efter den god middag av pumpa soppa och Geoff potatis-pizza. Soppan gjorde Tessa under dagen och jag hjälpte till på något hörn. Även potatis-pizzan hjälpte jag till att förbereda och var ute i trädgården och hämtade grönsaker till. Jag har som sagt stått i köket idag, haha! 
 
När jag matar hönsen måste jag alltid gå genom fruktträdgården så jag stannar ofta till och kollar på hur träden ser ut varje dag. Nu har knopparna börjat slå ut och på fikonträdet kan man se att små fikon har börjat växa. (*⌒∇⌒*)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag verkligen ääälskar fikon så jag hoppas vi får mängder! Därför blev jag så glad när jag såg att de redan börjat växa! ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊ De är såklart väldigt små så det kommer ta ett tag innan vi kan äta fikon, men nu har jag ett litet bevis på att de är påväg. 
 
Wwoofarna jobbar på bra och är alla jättetrevliga. Jag kommer bra överräns med dem och de ser oftast vad som behöver göras och erbjuder sig att hjälpa till. Därför får jag mycket hjälp med att hålla det rent och diska, vilket är härligt! Diskmaskinen bestämmde sig för att strejka på eftermiddagen, den vill inte diska alls så vi har fått börja diska för hand.... Istället för att säga "typiskt nu när vi är så många och det är så mycket disk" säger jag "vad bra att vi är så många så vi kan hjälpas åt och turas om med att diska". Man får försöka se det positiva, även om jag gärna hade haft en fungerande diskmaskin. (๑>ᴗ<๑) Vi får vell se vad som händer och sker. 
 
Imorgon ska vi iaf hjälpa Kate att flytta. Hon flyttar till Kimbolton, till sitt gamla hus hon bodde i med Alex och Leos pappa. Han har flyttat därifrån så nu kan hon flytta in där igen med pojkarna vilket är toppen eftersom hon älskar huset och hon kommer bo närmare oss! (^  _  ^) Därför ser jag nästan fram imot att hjälpa henne flytta denna helgen. Ännu en gång är det bra att vi är många så allt går lättare och snabbare. 
 
 
Nu ska jag lägga mig och sova så jag har krafter till imorgon. 
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback