No more dust

Hi!
Jag och Josefin har fortsatte med att skrubba golv och tak idag och vi har kommit en lång väg nu. (^   ^,)  Vi försöker att ta det bit för bit eftersom det tar lång tid och det är inte de mest bekväma positioner man står i haha! (๑>ᴗ<๑) Men det blir väldigt rent och fint och är man fler är det rätt okej att skrubba eftersom man kan prata om allt möjligt under tiden. 
 
Under lunchen satt jag, Josefin och Anette och pratade om klickerträning. Jag lär mig så mycket när jag är här! Jag visste ju vad klickerträning är och hur det går till när jag kom hit, min utbildning som djurvårdare har gjort att jag läst en hel del om just klickerträning. Jag har sett folk klickerträna och jag har sett dem visa hur det går till, men jag har aldrig riktigt fått utöva det själv. De gånger jag har försökt har det alltid blivit fel och missförstånd mellan mig och Keyla. Men efter jag kom hit och började hjälpa till med att klickerträna hästarna har jag lärt mig så mycket. Klickerträning är verkligen fantastiskt! Josefin ska hjälpa till med att klickerträna Speights, därför pratade vi om hur det går till för att hon ska veta hur hon ska göra. Hon har verkligen en bra hand med hästarna och passar bra ihop med Speights. (^_^)
 
 
 
Äppleträden står i full blomm!
 
 
 
 
När vi ätit klart gick jag och Josefin ut och hämtade Speights och Svans upp på till gårdsplanen. De fick sen gå och äta gräs medan vi gick in i köket och städade undan och dammade av allt efter vår renovering. Nu är de sista dammiga jobben klara och det är som sagt bara små-piffande kvar. Därför kommer vi kunna hålla det rent nu, inget mer damm som kommer flyga omkring tjohoo!! o( ⌒∇⌒ )o
 
När vi städat det värsta gick vi ut och tränade hästarna lite. Jag och Svans fortsatte vår träning på att han ska stå stilla när jag hoppar upp. Det går frammåt, men han har fortfarande en bit att gå för att det ska sitta helt säkert. Men att hoppa upp på honom går bara fint efter några små försök. (๑ᴖ◡ᴖ๑) När Svans tålamod var slut och gräset lockade mer gick jag in för att påbörja middagen; Kumara paj med "pumpkin pie spice". Jag slängde även ihop en enkel variant av ostkaka som man gör med keso. Sen gick vi ut och ledde tillbaka hästarna till hagen. Jag fortsatte sedan hålla koll på pajen samtidigt som jag matade hönsen och hundarna. Jag blev klar i lagom tid då  pajen var färdig så vi kunde äta, perfekt! Ostkakan var redan klar och hade hunnit svalna. 
 
 
 
 
Snabb/enkel variant av Svensk Ostkaka.
Nästa gång ska jag ha i lite mer stevia och mandelarom. (^ _ -)
 
 
 
 
Jag och Josefin kollade på Epic nu inna vi gick in på rummen för kvällen. Hon hade aldrig sett den förut så jag tyckte vi kunde se den. Det är inte den bästa av filmer, men jag tycker den kan vara lite rolig. (^   -   ^)
 
 
Klockan börjar bli mycket så jag borde lägga mig och sova. Jag har blivit väldigt dålig på att lägga mig i tid det sista, hihi! 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback