Live Now

Hej!
Nu sitter jag och bloggar sent igen, hihi! Det är inte alltid meningen, jag tänker alltid att jag ska gå in på rummet i tid så jag hinner prata med mina föräldrar och ändå komma i säng så jag får sova minst åtta timmar. Jag har dock varit dålig på det det sista, att titta på film med Josefin innan vi går och lägger oss lockar för mycket. (๑>ᴗ<๑) Idag såg vi på Mamma Mia, den är så bra! ♫
 
Annars har vi fortsatt med att skrubba tak och golv idag. Innan så har vi turats om att skura taket och golvet, men Josefin sa idag att hon gärna fortsätter skura taket. Jag som tycker det är roligare att skura golvet sa inte imot, så jag har attackerat golvet idag medan hon har skrubbat taket. Team work! ꒰ ◕ ‿ - ꒱
 
Vi har hållt på hela dagen då vi ska bli klara imorgon. Är vi klara då får vi ledigt torsdag-fredag och kommer åka till Wellington över natten. o(*⌒∇⌒*)o Vi har därför ett mål att jobba mot och skrubbade på. På eftermiddagen när vi skrubbat så långt vi ville hinna idag gick jag ut i trädgården. Alla hästarna gick i trädgården och betade så jag gick och hälsade på dem och gosade. Sen gick jag och satte mig i fruktträdgården, i närheten av Svans, och bara njöt i solen. Det är så vackert när allt blommar och härligt med de betande hästarna runt omkring. Nero och Vali kom och gjorde mig sällskap så jag satt och gosade med dem och bara njöt av nuet. Det var helt underbart!
 
 
 
Páfi mitt i fruktträdgården. 
 
 
 
 
Äppelblom
 
 
 
Efter att ha suttit där och bara njutit ett tag gick jag upp till Josefin som satt och läste i soffan på uteplatsen. Vi pratade lite och läste lite en stund innan jag gick och matade hundar och höns. Josefin hjälpte mig sen med att få in alla hästarna i hagen igen, vilket inte är så svårt så länge man har hinkar med mat. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
Vi avslutade som sagt med Mamma Mia, när familjen gott och lagt sig. (^    ^,) Nu är det dags för mig att också krypa ner i sängen så jag orkar attackera den sista biten av golvet och taket imorgon. Det blir så rent och fint!

 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback