Little Passion

Hi!
Jag och Josefin fortsatte med vårt skrubbande idag. Tyvärr ville inte "steamern" fungera alls idag, så det blev inget tvättande av tak. Men golvet gjorde vi klart helt och det blev så fint! (^  -  ^)
 
 
 
 
Det har börjat komma små passionsfrukter på vår passionfruktsväxt! o(*^▽^*)o
 
 
 
 
 
Senare hjälpte jag till att vätta tegelväggen runt kaminen/eldstaden och passade även på att städa det värsta på kaminen. Tegelväggen där är inte den finaste och Anette har stört sig mycket på den nu när resten av köket är iordninggjort. Vi satt därför allihopa och bollade idér om vad vi kunde göra med tegelväggen. Några förslag var måla, lacka, måla murverket imellan eller lägga kakelplattor utanpå teglet. Slutresultatet blev att vi började måla hela tegelväggen vit förutom bakom kaminen där vi målade svart. Just nu är det bara som en stor svart blobb bakom kaminen men jag ska så småning om måla dit blad och grenar så det ser ut som en siluett av en buske. Vi kommer även måla fjärilar på den nu vita tegelväggen. Jag tror det kommer bli sååå snyggt! ( ◠‿◠ ) Man kan redan se den stora skillnaden efter att vi målat tegelväggen vit, det blev så ljust och fint. Den väggen smälter in i rummet mycket bättre nu än den gjorde innan.
 
På kvällen sen tog jag en härlig dusch innan middagen. Efter att ha krypit runt på golvet i flera dagar och även tvättat tak där smuttsen ibland droppar ner på dig var det skönt att få tvätta sig ordentligt. (^   ^,) Jag har även kunnat prata med mamma och pappa på skype nu innan jag började blogga vilket var härligt. Det var ett tag sen jag pratade med dem så det var skönt att få prata av sig lite. Jag längtar så efter att de ska komma hit, jag saknar dem! 
 
 
Nu ska jag fixa med lite saker inför imorgon då jag och Josefin åker till Wellington. Men först ska vi till Caelans skola där det är "lamb and calf day". Jag ser verkligen fram imot det, jag älskar när det är olika event på skolor där man får se hur duktiga elverna är och vad de har gjort. Att få gosa med lamm och kalvar säger jag inte nej till heller. ꒰⁎ᵉ̷͈ ꒵ ᵉ̷͈⁎꒱໊ 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback