Talking Tattoos

Hi!
Vi har pratat en hel del om tatueringar här hemma nu det senaste, ännu mer efter att jag var och gjorde mina. (^_^) Anette har varit väldigt sugen länge på att skaffa fler tatueringar och fixa upp en av sina. Därför åkte vi med in till Palmerston North idag så Anette kunde gå till Ink Tattoo Studio och prata med dem. Hon har fått en tid då hon kommer åka in och prata med Tim, samma kille som gjorde min tatuering och kommer tatuera Josefin, på torsdag. (^   ^) Det är jättespännande och roligt att alla vi tjejer gör tatueringar under samma tidsperiod! Det betyder så mycket mer. Fjärilen jag gjorde har en symbolik i och med att jag har hjälpt till att måla fjärilar i hela huset här under renoveringen. Fjärilen kommer därför finnas där för familjen Kira och den tiden jag fått med dem här på Nya Zeeland. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Sen är den ju väldigt fin också, hihi! 
 
Geoff var inne och gjorde lite andra ärenden samtidigt så vi tjejer gick runt och kollade i lite butiker. Jag köpte en topp som jag tittat på förut och ett nytt nagellack, hihi! (^  -  ^)
 
 
 
Selfie!
 
 
 
Vi avslutade med att fika innan vi åkte hemmåt. Klockan hade hunnit bli eftermiddag så vi hämtade upp Caelan från skolan påvägen hem. 
 
När vi kom hem gick jag och Josefin ut och började mocka i hagen. Det behövs verkligen göras nu då vi inte hunnit med det på ett tag. Vi fyllde även på med bajs runt rabarberna och jordgubbarna i nätträdgården vi rensade igår. Vissa av dem låg väldigt långt upp på ytan och behövde därför täckas med lite mer bajs. (^_^) 
 
På kvällen kollade vi på en dokumentär om Māori-tatueringar. Det var intressant, men såg ut att göra väldigt ont då de tatuerade på det traditionella sättet på vissa kunder. Māori har en gammal tradition att göra tatueringar med olika betydelser, vilket jag tycker är jättehäftigt!
 
Senare kollade jag och Josefin på två avsnitt till av Coupling, hihi! Men nu börjar det bli dags att krypa till kojs. (^_-)
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback