Off with the head

Moshi Moshi!
Vi har fortsatt vara ute i trädgården och arbeta idag. Men innan det städade jag och Josefin i ett av hönshusen. En till höna har börjat lägga ägg men hon la dem i det huset där alla hönsen bajsar. Så vi städade och la in hö till ägget. När vi stod där och skyfflade undan hönsbajs la hönan ett ägg till, mitt framför våra ögon haha! Hoppas hon lägger fler ägg som hon sen ruvar så vi kan få fler kycklingar. ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊
 
Sen har vi planterat om paprikaplantor. De trivdes inte så bra som vi hoppats, tyvärr. Anette läste att de inte tycker om när det är för fuktigt så vi planterade om alla i större krukor med en jord, hästbajs och sandblandning. Förhoppningsvis kommer de trivas bättre där. (^ _ ^) När vi var klara började vi rensa ogräs och ta bort gamla vintergrönsaker i ett av nätväxthusen. Vi gjorde plats för några andra plantor som ska få flytta ut ur växthuset och in i nätväxthuset. Anette planterade om dem senare då jag och Josefin bärde undan lite lastpalls-soffor. (^ _ -)
 
Det sista vi gjorde i trädgården var att skörda lite grönsaker till middagen. Vi hade ett stort kålhuvud så jag och Josefin bestämmde att vi skulle göra kålpudding, mumms! (๑ᴖ◡ᴖ๑) Vi plockade även sockerärtor som vi börjar få en hel del av. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Innan vi började med middagen tränade vi hästarna lite. Anette och Josefin tränade Speights och jag tränade Svans. ( ◕‿◕ ) Jag prövade att ställa upp honom vi några stockar, som jag skulle hoppa upp från, istället för stubbar som vi brukar göra. Men det var inga problem, han lyssnade jättebra och jag kunde hänga lite över ryggen på honom. Senare tränade jag även på att borsta honom, vilket gick jättebra. Mot slutet borstade jag undan lera i ansiktet på honom med mina händer och han var så duktig så. Jag kunde skrubba bort på både öron och ovanför ögon. (^   -   ^) Han har verkligen kommit en lång väg!
 
Middagen sen blev som sagt kålpudding som jag och Josefin hjälptes åt med. Till det kokade vi potatis och kumara och gjorde en sallad på rivna morötter och äpplen med pressad citron över. Det blev väldigt gott alltihopa och uppskattat av alla. ( ◠‿◠ ) Svensk husmanskost kan vara riktigt gott ibland!
 
Anette hjälpte mig färga min utväxt senare på kvällen så jag och Josefin har suttit uppe medan färgen var i håret och sen efter jag duschat för att jag ska slippa gå och lägga mig med blött hår (vilket jag inte tycker om). Vi kollade på första avsnittet ur en serie som heter Coupling, vilket är en engelsk humor serie. Den påminner lite om Vänner, men det är ändå inte samma. Den var i vilket fall som helst rolig och lagom längd när man inte vill se en hel film. (^  ^,)
 
 
Nu ska jag se om jag kan få tag på mamma och boka fler hotell inför när de kommer hit. 

Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback