Late Night

Kia Ora!
Jag och Josefin har suttit uppe och kollat på Sagan om de två tornen, därför sitter jag fortfarande uppe hihi! (*^  ^*) Klockan är väldigt mycket så jag ska försöka skriva ett kort inlägg om dagen och sen lägga mig för att sova. 
 
Vi har varit ute med hästarna på en promenad idag igen. (^   -  ^) Svans ben ser bättre ut, han haltar inte lika mycket längre. Geoff var med på promenaden idag med så vi var ett gäng. Caelan var i skolan annars var vi allihopa ute med varsin häst, så härligt! Det var verkligen helt underbart i solen och hästarna var lika fantastiska som vanligt! (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När vi kom tillbaka gick jag, Anette och Josefin ner till floden med våra hästar. Geoff behövde jobba så han kunde tyvärr inte följa med med Hrima, som han red idag. Men Svans, Paufi och Pipar var väldigt glada över att få gå ner till floden en sväng. De fick gå och beta lite vid reservatet också innan vi gick hem, under tiden låg vi i gräset och bara njöt. (✿◠‿◠) Livet är verkligen underbart!
 
 
 
 
 
 
Jag klagar inte på utsikten direkt. 
 
 
 
 
När vi kom tillbaka och hade ätit lunch borstade vi hästarna lite. Svans är inte jättevan vid att bli borstad men jag tycker det går jättebra. Det verkar nästan som om han börjar tycka om det. 
 
Sen gick vi in, duschade och gjorde oss iordning för att åka in till Papaioea (vilket är namnet för Palmerston North på maori). Vi hade några små ärenden att göra och var även inne på tatueringsstudion. Anette har en tatuering runt sin ankel som hon vill fixa upp så vi var inne och pratade med Tim om hur Anette vill ha det. (^_^) 
 
Vi kom inte hem förrän rätt sent så vi åt middag och sen gick alla för att lägga sig, förutom jag och Josefin som satt uppe och kollade på film som sagt haha! (๑>ᴗ<๑)
 
 
Nu ska jag avsluta och försöka sova, hihi! Klockan närmar sig 01:35 här på Nya Zeeland. 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: Oslofru

Tack sötis ;)

2015-11-26 @ 13:55:33
URL: http://oslofru.com
Postat av: Sanna

Vilka underbara bilder!! :)


Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback