Got nailed

Hello!
Filmen var jättebra igår!! o(^    ^)o Det var inga problem alls att hålla sig vaken heller, jag var rätt pigg. Jag har inte läst böckerna så jag vet inte hur filmen är i förhållande till böckerna, men jag tycker den var jättebra och ett väldigt bra slut på the Hunger Games. Jag vill inte avslöja något utan ska låta er få se den själva. (^ _ -)
 
Med tanke på att jag kom i säng först vid fyra tiden på morgonen så sov jag längre än jag brukar idag. Klockan ringde halv tio men jag låg kvar i sängen en timma till och bara drog mig. (^_^) Det var härligt, och bättre blev det när man drog undan gardinerna och möttes av klarblå himmel och solskén. 
 
Jag och Josefin har byggt en förlägning, av de nya lastpallarna, till lastpallssofforna. Det var endel meckande, men resultatet blev jättebra! Det var ett bra jobb idag, att vara ute och bygga, när huvudet inte var helt med och solen skén. (^   ^,)
 
Senare på eftermiddagen startade jag, Anette och Josefin en brasa. Vi har fortfarande många högar med grenar som behöver eldas upp och idag tände vi på en av dem. Det var riktigt roligt, vi hade väldigt kul ihop! (๑ᴖ◡ᴖ๑) Klumpiga jag trampar ju såklart på en bräda med spikar så spiken gick igenom mina flippflopp och in i foten. (>  .  <) Som tur var hann jag aldrig sätta hela tyngden på foten så spiken gick inte långt in. Annars gick allt bra och vi fick till en riktigt bra brasa. 
 
 
 
 
 
 
 
Att sitta i hammocken vid brasan och kunna titta på hästarna är inte helt fel. 
 
 
 
 
Jag och Josefin kollade på två till avsnitt från Coupling ikväll medan jag målade naglarna. Den är väldigt rolig, de är inte de smartaste direkt haha! (๑>ᴗ<๑) När vi var klara gjorde det ont i foten när jag gick så jag tog av strumpan för att se hur det såg ut. Det var fortfarande svart som om det satt något fast i såret. Därför har jag suttit och "opererat" (petat med en nål i såret) nu på kvällen med nymålade naglar, haha! Jag fick ut några små bitar från flippfloppen som satt fast i hålet och har sen haft desinfektion på, så förhoppningsvis ska det inte bli infekterat. 
 
Imorgon ska jag och Josefin åka in till Palmerston North. Jag ska tatueras!!! ( ´͈ ॢꇴ  `͈)੭  Det är så spännande! Men jag ska därför försöka lägga mig och sova nu då jag ska upp rätt tidigt och göra mig iordning så vi sen kan släppa av Geoff först. 
 
 
Men innan jag lägger mig måste jag säga GRATTIS till världens bästa mamma som fyller år idag! *✧⁺  Om jag hade varit hemma hade jag bakat en tårta till dig. Jag saknar dig något enormt och kan knappt vänta till du kommer hit till Nya Zeeland. Vad roligt vi kommer ha! Du är den som förstår mig och den jag alltid kan prata med om allt. Jag älskar dig mer än vad ord kan säga. Jag hoppas du kan känna min kärlek på andra sidan jorden, din present får du när du kommer hit. 
 
 
 
 
Mamma och Jag i Spanien förra året. 
 
 
 
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback