Cross Hills Garden Country Fair

Hej!
Jag och Josefin sov lite längre idag, vi gick sen upp och tog en frukost i lugn och ro. (^  ^,) När vi gjort oss iordning åkte vi till Cross Hills Garden i Kimbolton där de hade en "fair". Detta var som en marknad med mycket handgjorda saker och mindre företag. Det var mysigt att strosa runt där ett tag och det var väldigt fint med rhododendronen som blommade. (✿◠‿◠)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Visst är rhododendron fina? Jag verkligen älskar dem! 
 
 
Vädret höll sig rätt okej medan vi var iväg. Vi åkte även in till Feilding en sväng för att köpa mer plastfolie till mina tatueringar och lite annat som nästan var slut hemma. Därför kom vi inte hem förrän på eftermiddagen. Vi hade tänkt gå en sväng med hästarna men himmlen öppnade sig och det började regna. Så vi satte igång med att göra mat istället; hummus. (^  -  ^) Sen var det dags att mata alla djur för att sen krypa upp i soffan med middag och kolla på Sagan om Ringen. 
 
Det har varit en väldigt lugn men härlig dag. Klockan är väldigt mycket nu, 00:35, och jag ska upp 04:30. (O.O) z Z Jag och Josefin ska åka upp till Taranaki där Geoff, Anette och Caelan är på en marknad/utställning/festival (jag vet inte riktigt vad man ska kalla det). Geoff står där med jobbet för att göra lite reklam för sin forskning om traditionell maori mat. Han försöker även få lite fler människor intresserade och involverade i forskningen. Det ska bli jätteroligt att se hur det är där, därför åker vi så tidigt vi kan för att komma dit tidigt på morgonen. (^  _  ^)
 
Så nu säger jag God Natt!
 
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hey :)

2015-11-21 @ 19:33:26

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback